دندون پزشک رفتم مجرد بودم دکتره هی یواشکی میگفت وای چه دختر بانمکی فندق خانوم 😐😐 همشم اصرار داشت مامانمو به بهونه ای بفرسته بیرون آخرم الکی چنتا قرص نوشت تو نسخه داد دست مامانم گفت شما اینارو بگیر تا من دندونشو بکشم مامانم رفت یعنی خودمو آماده کرده بودم اگه دستش هرز بره با کله بزنم تو صورتش ک هی میاوردش جلو 😐😐😐😐 مرتیکه گفت دفه بعدی واسه کار دندونت نیا کلینیک بیا مطبم
1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
هیزی به شغل نیست . کارمند پمپ بنزین و پارکبان هیزم داریم
ولی صبح رفتم خون بدم خود دکتر اینکارو انجام داد و رسما اعصابمو خورد کرد. هی الکی نازمو میکشید و لوسم میکرد 🙄 صورتمو ناز میکرد و بهم شکلات میداد .منم سوزن تو رگم بود حرف نمیزدم . اخرشم گفت ناشتا هستی سرت گیج نره بیا بریم کافی شاپ کیک و کافه گلاسه بخور. میخواست شماره اش رو بده که جواب رو برام بیاره☹الان عزا گرفتم برای دوباره رفتن و گرفتن جواب