2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندون پزشک رفتم مجرد بودم دکتره هی یواشکی  میگفت وای چه دختر بانمکی فندق خانوم 😐😐 همشم اصرار داشت مامانمو به بهونه ای بفرسته بیرون آخرم الکی چنتا قرص نوشت تو نسخه داد دست مامانم گفت شما اینارو بگیر تا من دندونشو بکشم مامانم رفت یعنی خودمو آماده کرده بودم اگه دستش هرز بره با کله بزنم تو صورتش ک هی میاوردش جلو 😐😐😐😐 مرتیکه گفت دفه بعدی واسه کار دندونت نیا کلینیک بیا مطبم 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
سونوگرافی رفتم یارو هی میگفت شلوارتو بکش پایین تر    

این-داستان# دکتر بی اعصاب😂😂😂 :

من اولین بار سونو رو واسه بارداری رفتم چندشم میشد ناخوداگاه دستم میرفت پایین هی میگفت دستتو بردار. اخرش عصبی شد قاط زد دستمو   گرفت و پرت کرد اونور😂😂😂

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سونوگرافی رفتم یارو هی میگفت شلوارتو بکش پایین تر    

این-داستان# دکتر بی اعصاب😂😂😂 :

من اولین بار سونو رو واسه بارداری رفتم چندشم میشد ناخوداگاه دستم میرفت پایین هی میگفت دستتو بردار. اخرش عصبی شد قاط زد دستمو   گرفت و پرت کرد اونور😂😂😂

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بله رفتم دکترعمومی گوشمو سوراخ کنه هی به گردنم دست میزد

بعد پاسد از یخچالش شیرینی تر اورد بهم تعارف کرد، گفت بخور فشارت نیفته

بعد گف وقت داری دوتایی بریم ناهار 

امروزو باهم باشیم😳😳😳

در اتاقشم از تو قفل کرده بود

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...
قابل تعریف نیست

توخصوصی بهم بگودق میکنم ازفضولی

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

همین امروز😶

هیزی به شغل نیست . کارمند پمپ بنزین و پارکبان هیزم   داریم

ولی صبح رفتم خون بدم خود دکتر اینکارو انجام داد و رسما اعصابمو خورد کرد. هی الکی نازمو میکشید و لوسم میکرد 🙄 صورتمو ناز میکرد و بهم شکلات میداد .منم سوزن تو رگم بود حرف نمیزدم . اخرشم گفت ناشتا هستی سرت گیج نره بیا بریم کافی شاپ کیک و کافه گلاسه بخور. میخواست شماره اش رو بده که جواب رو برام بیاره☹الان عزا گرفتم برای دوباره رفتن و گرفتن جواب