2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره اینستا نصب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 31 پست

منم نمیزاشت خودشم پاک کرد دیگه گفتم خوبه لااقل یکیمون داشته باشیم دوباره نصب کرد خودش منم میرم و میام 😃😃😃

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم ،پاک نمیکنه،به منم میگه لازم نداری که بخای نصب کنی

یوخ بابا چ زور میگه بگو بایذ پاک کنی همشون دارن خودشم داره توادم نیسی مگه؟ من الان ندارم شوهرمم نداره خوشش نمیاد

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

ما هر دو نداریم راحتتتت

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
خیلی کار خوبی میکنه اینستا اصلا خوب نیست انقدر وقت آدمو میگیره... اعتیاد آوره. چشم وهم چشمی میاره. ب ...

من نمیخام برم پست و استوری بزارم اخه،فقط میخام داشته باشم،عصبی میشم،اخر دیشب بهش گفتم حتما بهم شک داری دیگه،میگه نه اینستا نصب کنی دیگه به خونه و زندگیت نمیرسی،من زندگیمو دوس دارم نمیخام خراب شه

9/9/99 بهترین اتفاق زندگی من خواهد افتاد...خدایا کمکم کن،وزن اولیه 72،وزن الان64،هدف بعدی 59،هدف نهایی 
من اینستای دوس پسرمو دیروز پاکیدم

خو یواشکی با یه شماره دیگه نصب می کنه خوش خیالی

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
گوشیش همش دست خودمه😂

تو خونه که باهاش نیستی

عزیزم اینستا یه چیزه ناجوریه که نگو.خیلی چیز بدیه

نداشته باشی بهتره.از من به تو نصیحت

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
من ن تل دارم ن اینستا ن وات شوهرم همشو هم داره ولی کلا ب چپمه مهم نیس واسم😂ندارم راحترم هسم

منم از حرصم تل و وات پاک کردم

9/9/99 بهترین اتفاق زندگی من خواهد افتاد...خدایا کمکم کن،وزن اولیه 72،وزن الان64،هدف بعدی 59،هدف نهایی 

ن من ن نامزدم هیچی نداریم اصلن نت بی نت اینجاهم دزدکی اومدم بفهمه کلمو میکنه😒😂😂😂

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋