جوجه حالا هرچی با استخون بی استخون باشه کتف و بال باشه حتما روی بالا چندتا برش با چاقو میزنم فلفل دلمه خرد شده پیاز خرد شد پودر پاپریکا فلفل سیاه و نمک و پودر تخم گشنیز و پودر دارچین و روغن زیتون رو با جوجه ها مخالوط میکنم که جوجه ها روغن مالی بشه حتما میتونی روغن مایع هم بزنی اگه حجم جوجه زیاده صرف به روغن مایغ هست یه شب تا صبح باید توی این مواد باشه شش ساعت به پخت آبلیمو بزن خیلی نباید بزنی و سه ساعت به پختم زغفران دم کرده غلیظ بزن هیچوقت اول کار زعفرون نزنین چون همش به خورد استخون و پیاز میره همون سه ساعت به پخت کفایت میکنه نقش روغنم ابنه یه لایه حفاظتی به مرغ میده که آب لیمو گوشت رو سفت نکنه