2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 27 پست
اره ولی من نگفتم تو منو دیدی و اویزونم شدی اون اینجوری القا کرد که تو اویزونم شدی وقتی دیدی منو

ب نظرم دیگه دربارش با عشقت حرف نزن فق بهش بگو میخای منو یا نع معمولا ادما تو عصبانیت حرفی رو ک قبلا بهش فکر کردن رو ب زبون میارن اگه گف میخامت بمون اگه نع برو دیگه پشت سرتم نگا نکن

بازم هرجور خودت صلاح میدونی

برای رسیدن ب خاسته هام یه صلوات میفرستین؟🙃😍🌹                         ❤دلتون شاد و لبتون خندون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر عموت و دوست پسرش شما دو تا رو مجبور کرده بودن ایا؟؟؟😒اینقدر گردن دیگران نندازین اه زشته این کا ...

دخترعمم،نه مجبور نکردن ولی اون هی کلاس میذاشت منم حرصم گرفت اینو گفتم بعد تو دعوای بعدی همینو تحویلم داد خیلی مغرور و از خودراضیه و لجباز شایدم حرفم خیلی بد بوده نمیدونم

ب نظرم دیگه دربارش با عشقت حرف نزن فق بهش بگو میخای منو یا نع معمولا ادما تو عصبانیت حرفی رو ک قبلا ...

خب من باهاش قهر کردم سر این جریان زنگ زد از دلم دراورد فقط حرفش دلمو شکست

خب من باهاش قهر کردم سر این جریان زنگ زد از دلم دراورد فقط حرفش دلمو شکست

نمیدونم دیگه ایشالا هرچی ب صلاحته پیش میاد توهم زیاد کینه ای نباش مهم نباشع

برای رسیدن ب خاسته هام یه صلوات میفرستین؟🙃😍🌹                         ❤دلتون شاد و لبتون خندون❤
دخترعمم،نه مجبور نکردن ولی اون هی کلاس میذاشت منم حرصم گرفت اینو گفتم بعد تو دعوای بعدی همینو تحویلم ...

کات کن باوا واضح داره میگه خودتو بهم انداختی اویزونم شدی تاپیک های قبلیتم دیدم گفتی بهت گفته ظاهرت خراب نشون میده تورو😒کات کن باوا اه اه یه تف هم بنداز تو صورتش فکر می‌کنی میاد تورو بگیره؟یا اصلا ازدواجم کردین همش میگه ای کاش باهات آشنا نمی‌شدم و دختر عمت و دوستش رو لعنت می‌کنه اه😐😐

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
چه خوب یادته اره حرفاش و کاراش چندشه 

خودت یه تصمیم بگیر برای خودت اصلا به این فکر نکن که بقیه رل دارن توهم باید داشته باشی گاهی آدم ها وقتی میبینن اطراف همه دوست پسر دارن دلشون میخواد اوناهم داشته باشن ولی گلم اگه دوستش داری و مطمئنی دوست داره منطقی صحبت کن🌹🍃🌸

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.