2777
2789
عنوان

Shellbeauty شل بیوتی

| مشاهده متن کامل بحث + 4793 بازدید | 24 پست
دکتر زیاده بگرد پیدا میکنی با دماغ یه نفر نمیتونی تصمیم بگیری باید حداقل ۱۰ ۱۵ نفرو ببینی  تاز ...

نه خودش ک میگه از عمل راضی بودم و دقیقا همونی ک میخواستم شد و دکترم و بعد کلی گشتن پیدا کردم و خیلی با تجربه بوده و....

ولی دکترشو معرفی نمیکنه گفته به هرکی یه مدل میاد..

خب حرفشم ماملا درسته ولی من نمیخوام تا اسمشو گفت برم پیشش عمل کنم ک حتما قبلا میرم کاراشو میبینم ک بقیه رو چجوری عمل کرده و پیگیر میشم

فقط میخوام یکی از گزینه هام باشه ک نمیگه ب مسی متاسفانه..

بعضیام میگن چون پول جراحی بینی رو ازش کامل گرفته و پول تبلیغم بهش نداده واسه همین ب کسی معرفیش نمیکنه..

خداکنه اینجوری نباشه و بگه 😑

نه خودش ک میگه از عمل راضی بودم و دقیقا همونی ک میخواستم شد و دکترم و بعد کلی گشتن پیدا کردم و خیلی ...

به نظرم کار درستی میکنه چون یه عده هجوم میبرن پیش دکتره بعد دکتره خراب کنه به این فش میدن و هزارتا حرف میزنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑 بعضیا میگن چون پول تبلیغ نداده دکترش یا واسش مجانی عمل نکرده معرفی نمیکنه فقط کسایی ک ...

خیلی وقته عمل کرده 

ولش کن عمل با عمل فرق داره بدو خوب داره اون دکترش الان کمه کم ۲۰ تومن میگیره

به نظرم کار درستی میکنه چون یه عده هجوم میبرن پیش دکتره بعد دکتره خراب کنه به این فش میدن و هزارتا ح ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دکتره خودش اینقدر معروف بوده ک واسش مهم نبوده همچین کسی با یک میلیونی و نیم فالوور تبلیغشو کنه

و هر دکتری یه سبک خاص عمل میکنه، اینکه ۱ نفر بره پیشش یا ۱۰ نفر بره دلیل نمیشه قالب کارش عوض شه

بعد اینکه اگرم معرفی کرد باید همه برن بقیه کارای دکترو ببینن و صرفا از رو یه نفر نمیشه گفت کاراش مطابق میلمونه..

پس اگه کسی بدون تحقیق بره اونقدر بی فکر بوده ک بجز این هر دکتر دیگه‌یم انتخاب میکرده از رو بی فکری و تقلید بوده و نتیجه‌اش معلوم نیست چی میشه واسش

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ دکتره خودش اینقدر معروف بوده ک واسش مهم نبوده همچین کسی با یک میلیونی و نیم ف ...

بحث تبلیغ نیست براش تبعات داره 

هر کسی مثل شما فکر نمیکنه اون مدل آدم خیلی هست که اشتباه خودشونو بندازن گردن آدم