2789
فندقی چه شماره ای؟

شمارشو از تو کاتالوگ رنگ پیدا کن

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما واردید توی رنگ مو؟ میتونید ترکیبشو بگید؟

واردم برای خودم قاطی میکنم میزنم ولی میترسم بگم روی موی شما خوب نشه

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

فندقی طلایی با لایت دودرجه روشنتر البته برای رنگ زمینه هم هر مویی اینطور نمیشه مثلا اگه خودت موهات ضخیم باشه و مشکی تهش یه رنگ باتناژ قرمز یا قهوه ای بهت میده اما اگه خودت موهات کمی بود باشه با تار نازک به این قشنگی میتونه در بیاره برات آرایشگر ماهر این رنگ ها را تو خونه خودت نمیتونی در بیاری 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
شما واردید توی رنگ مو؟ میتونید ترکیبشو بگید؟

ببین این روشن تر از عکس شماس، شمارشو بجای 7 پایین تر بذار مثلا 4

فندقی طلایی با لایت دودرجه روشنتر البته برای رنگ زمینه هم هر مویی اینطور نمیشه مثلا اگه خودت موهات ض ...

شما آرایشگرید؟

میخوام مطمئن بشم فندقی طلاییه

اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹
دیگه طلایی باهاش ترکیب نکنم؟

چرا دیگه نوشته طلایی 7 و فندقی 7

هردوشو بجای 7 یهذشماره دیگه بگیر تا تیره بشه

زمینه موهات چه رنگیه؟ 

چرا دیگه نوشته طلایی 7 و فندقی 7 هردوشو بجای 7 یهذشماره دیگه بگیر تا تیره بشه زمینه موهات چه رنگیه ...

درسته. متوجه نشده بودم

شامپاینی روی موی مشکی گذاشتم با هایلایت سه درجه روشنتر

چرا دیگه نوشته طلایی 7 و فندقی 7 هردوشو بجای 7 یهذشماره دیگه بگیر تا تیره بشه زمینه موهات چه رنگیه ...

الان من طلایی و فندقی ۴ بگیرم میشه اینی که میخوام؟

موکایی چجوریه؟

این قشنگتر میشه یا موکایی؟

درسته. متوجه نشده بودم شامپاینی روی موی مشکی گذاشتم با هایلایت سه درجه روشنتر

شامپاینی روی موی مشکی چه رنگی شده!؟ 

شما آرایشگرید؟ میخوام مطمئن بشم فندقی طلاییه

نه من آرایشگر نیستم ولی موهای خودم ومادرم و خواهر شوهرم و مادرشوهرم و خودم رنگ میکنم جنس مو مهترین نقش را در رنگ مو داره خودت باید موهات را بشناسی.

رنگ موکا خیلی روشن تره و یه جوری به دودی زیتونی میره وتناژ قرمزش کمتره خودت ببین کدوم را بیشتر دوست داری 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........