پياز نقش خيلي مهمي داره تو طعم ماكاروني / به شوهرت بگو نريختي وقتي رنده بشه ديده نميشه و زير دندون نمياد ولي بوي بد غذا رو كامل ميگيره
-- اول پياز رو رنده كن ، تفت بده تا طلايي بشه با حرارت كم و با حوصله
-- بعد كمي گوشت چرخ كرده بهش اضافه كن و تفت بده و اگه دوست داري سويا بريزي ، سويايي كه از قبل خيس كرده و تو آبكش ريختي رو به گوشت چرخ كرده داخل ماهيتابه ت اضافه كن و يه كوچولو تفت بده / حالا زردچوبه بزن كمي تفت بده / بعدش رب بزن ، كمي تفت بده تا رب خوش رنگ بشه --- مواد ماكاروني اماده ست .
-- براي جوشاندن ماكاروني : اول تو ظرفت آب بريز و نمك بريز كه زودتر جوش بياد ، دو قاشق روغن مايع ( من معمولا تو آبش زردچوبه نميريزم ولي ديدم بعضيا ميريزن بدم نميشه )
حالا وقتي جوش اومد ، ماكارونيا رو از وسط نصف ميكني و داخل آب جوش ميريزي 4 يا 5 دقيقه كه جوشيد با چنگال دربيار ببين چقد پخته وقتي ميجوي نبايد سفت باشه تو دهانت اگه سفت بود بزار دو سه دقيقه ي ديگه هم بجوشه بعد بريز تو آبكش
- داخل قابلمه كف قابلمه ميتوني كمي روغن بريزي و نون بزاري و اگرم نخواهي هيچي نزار ، يكمي از ماكاروني رو ميريزي و يكمي مايه گوشتيت رو تا تموم بشه . يكم هم بزن تا مخلوط بشن / حال روي حرارت كم دم كن / چون ماكاروني خوب پخته تو زمان جوش پس الان يربع تا بيست دقيقه براش كافيه تا آماده بشه
اميدوارم بدردت بخوره