2777
2789
عنوان

وزن گیری کودک

307 بازدید | 34 پست

سلام دوستان پسر من ۱۷ ماهشه خیلی لاغره به خاطر کرونا میترسم دکتر ببرمش ولی نگرانشم غذا هم خیلی کم میخوره و فعالیتشم زیاده همش در حال راه رفتنه . خواهش می کنم اگه تجربه ای دارین کمکم کنید و یا اینکه راهنمایی کنید چه غذاهایی بهش بدم از این لاغری در بیاد

ببین عزیزم من شده گاهی بخاطر لاغری دخترم شبا بالاسرش زار میزذم وقتی خواب بود... کلی هم ازمایش و عکس ازش گرفتم سالم بود.... هر دارو و پودری بگی بهش دادم

غذاخوردتشم متوسطه رو بالاس

اما وزن گیریش از کند هم کندتره

من دوسه ماهه که دیگه حرص نمیخورم چون ژنتیکی اینجوریه و هیچ دارویی خوبش نمیکنه

دیگه چند ماهه نه دکتر میبرم نه بهداشت

دوسال و هفت ماهشه 10 کیلو و نیمشه

💖😍😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش سه شیره بده چاق کنندس من تو شیرمیریزم براش چون همینجوری نمیخوره

سه شیره اصل از کجا گیر بیارم ؟ میشه خودمون تو خونه درست کنیم .من بخاطر کرونا اصلا بیرون نمیرم چون استان ما وضعیت قرمزه 

ای خواهر من بیا ک همدردیم منم دخترم ۱۷ ماهشه لاغره دکترم ک نمیتونم تو این اوضاع ببرمش دیشب رفتم داروخونه ب دکترش گفتم بهم ی شیر ب اسم نوترینی درینک گفت خیلی خوبه حالا دارم اینو بهش میدم ببینم جواب میده یا ن‌

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
سه شیره اصل از کجا گیر بیارم ؟ میشه خودمون تو خونه درست کنیم .من بخاطر کرونا اصلا بیرون نمیرم چون اس ...

والا ازعطاری میگیرم آشنامونه ،بعضی وقتام از لبنیاتی میگیرم

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
والا ازعطاری میگیرم آشنامونه ،بعضی وقتام از لبنیاتی میگیرم

این چیزایی که میگید رو من بخورم هفته ای ده کیلو میاد رو وزنم😂چون به شدت استعداد چاقی دارم

دلی دخترم به باباش رفته و اصلااااا استعداد چاقی نداره

هرچی بخوره شاید بدنش قوی بشه ولی گوشت به تنش نیمشه

💖😍😘
ای خواهر من بیا ک همدردیم منم دخترم ۱۷ ماهشه لاغره دکترم ک نمیتونم تو این اوضاع ببرمش دیشب رفتم دارو ...

خب موضوع اینه که پسر من شیر خودمو میخوره و از شیر خشک نفرت داره اصلا شیشه نمگیره . چجوریه این شیر میشه بیشتر راهنمایی کنی عزیزم 

خب موضوع اینه که پسر من شیر خودمو میخوره و از شیر خشک نفرت داره اصلا شیشه نمگیره . چجوریه این شیر می ...

خب با لیوان بهش بده

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
این چیزایی که میگید رو من بخورم هفته ای ده کیلو میاد رو وزنم😂چون به شدت استعداد چاقی دارم دلی دختر ...

وای چقدر من و شما شبیهیم گلم خانواده شوهر منم عین نی قلیونن ولی خودم استعداد چاقی دارم تا دلت بخواد😂😂😂

خب موضوع اینه که پسر من شیر خودمو میخوره و از شیر خشک نفرت داره اصلا شیشه نمگیره . چجوریه این شیر می ...

عزیزم اینو میتونی تو لیوان براش بریزی با نی بهش بدی خیلی شیر خوبیه برا بچه های کم وزنه از یکسال ب بالاست 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑