2777
2789
نه ورزش قبل بارداری هم مدام انجام میدادم پیلاتس از 36 هفته شروع کن

امیدوارم از عهدش بر بیام

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظ کنه برامون خاطر زایمانت طریف کن با کی رفتی الان کرونا هست جچوریا هست همراه میزارن کلا باجزعی ...

ساعت 12 ظهر بود که حس کردم یه آب گرمی ازم دفع شد زنگ زدم از زندایی پرسیدم کیسه آب گرم یا سرد گفت گرم رفتم دوش گرفتم دراومدم شوهرم اومد شد 12ونیم رفتیم بیمارستان معاینه کردن گفتن پارگی کیسه آب 5.6 سانت باز شدی تا سوال و جواب کردن و فرم پر کردم شد یک و نیم رفتم زایشگاه زنگ زدن دکترم تا اومد شد 2 معاینه کرد گفت شدی 7 سانت از رو تخت بیا پایین بشین رو توپ یه ربع ورزش کنیم ببینم پیشرفتت چقدره تا دو و ربع رو توپ بودم رفتم رو تخت گفت فول شدی بریم رو تخت زایمان رفتم رو تخت سر چهار دقیقه بچه بدنیا اومد بخیه زد واسم دو و نیم تموم شد کارام

میتونی عزیزم منم فکر میکردم نمیتونم زایمان بزرگترین ترسم بود

انشاالله اما نمیترسم نمیدونم شایدم زوده الان بترسم 

از این بیشتر میترسم که وسط کار خوب پیش نره ببرنم سزارین از سز خیلی وحشت دارم

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
انشاالله اما نمیترسم نمیدونم شایدم زوده الان بترسم  از این بیشتر میترسم که وسط کار خوب پیش نره ...

انشالله که طبیعی میشی کارت به سزارین نمیرسه فقط از اول یه دکتر خوب بگیر

انشالله که طبیعی میشی کارت به سزارین نمیرسه فقط از اول یه دکتر خوب بگیر

ایران نیستم الانم ماما دارم اما خب سر زایمانم ماماهای بیمارستان هستن پیشم

مامای خصوصی بگیر که فقط اون معاینه کنه و کلا پیشت باشه

اخه اینجا فرق داره مثل ایران نیست اما همه ماماها خیلی خوش اخلاق و مهربونن احتمالا زمان زایمانم هم یه ماما میاد بالا سرم 

انقدر این دوماه اذیت بود واسه نفخ و ختنه و واکسنش اصلا نیومدم نی نی سایت

اوخی بمیرم😂😘😍ریپلایم کن یه یهویی ازش بده عاشق عکس نی نیام

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
انقدر این دوماه اذیت بود واسه نفخ و ختنه و واکسنش اصلا نیومدم نی نی سایت

الان من کاری ندارم میگم چون دیدم همه ازت عکس خواستن.  وقتی دوست نداری عکس پسرتو بذاری بگو یا حداقل بهانه نیار 😊👟

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
مبارک سلامتی انشااله همیشه سالم باشه

کیستت اب شده بود؟ امضات

بارداری؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت