2777
2789
با این سنت نامزد داری 😐😐😐😐 درضمن کنکور هیچ ربطی به معدل نداره

چرا خیلیم ربط داره

شما تو همه تاپیکا انرژی منفی میدی چرا😐😐

اتفاقا خیلیم ربط داره ادم کار و تلاش کنه موفق میشه

اره عزیزم حیلی خوبه حتما قبول میشی

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ خوب میش بگی روزانه چند ساعت و چه مدت درس میخوندی ؟

کلا توی دبیرستان واسه کنکور میخوندم هرچند معدل و نهایی و امتخان مدرسه و ... به یه ورم هم نبود امتحانای مدرسه که همش جیم میزدم میرفتم تست میزدم امتحان نهایی هم میرفتم هرچی حوصلم میشد جواب میدادم درحدی که پاس بشم و میومدم بیرون البته همه سوالا بلد بودم ولی طولانیا سفید میذاشتم که زودتر تموم بشه 😂😂😂

روزانه بین ۱۲ تا ۱۳ ساعت میخوندم بعضی وقتا به ۱۴ هم میرسید ولی بیشتر ۱۲ ساعته بود اواخر هم نزدیک کنکور ۱۱ ۱۰ ساعت میخوندم و بیشتر استراحت میکردم که واسه روز کنکور انرژیم ریکاور بشه

چرا خیلیم ربط داره شما تو همه تاپیکا انرژی منفی میدی چرا😐😐 اتفاقا خیلیم ربط داره ادم کار و تلاش ...

فازت چیه ناموسا 😐😐😐😐 حسادتم حدی داره

من دارم میگم معدل چه بالا چه پایین تضمینی واسه کنکور نداره

ایشون پرسیدن خوبه من گفتم معلوم نیست نمیشه نظر داد

فازت چیه ناموسا 😐😐😐😐 حسادتم حدی داره من دارم میگم معدل چه بالا چه پایین تضمینی واسه کنکور نداره ...

عزیزم من خودم  رتبم از شما بالاتر شده حسادت چی

اخه اوندفعه هم تو اون تاپیکه یه چیزی بهم گفتی کلااااا ناامید شدم😐

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
چرا خیلیم ربط داره شما تو همه تاپیکا انرژی منفی میدی چرا😐😐 اتفاقا خیلیم ربط داره ادم کار و تلاش ...

فداتبشم من😍❤

چه شب هاي غم انگيزيه شب هاي بدون بودنت دلبر🌙🖤
کلا توی دبیرستان واسه کنکور میخوندم هرچند معدل و نهایی و امتخان مدرسه و ... به یه ورم هم نبود امتحان ...

منم همین اندازه میخونم کاش قبول شم

چه شب هاي غم انگيزيه شب هاي بدون بودنت دلبر🌙🖤
عزیزم من خودم  رتبم از شما بالاتر شده حسادت چی اخه اوندفعه هم تو اون تاپیکه یه چیزی بهم گفتی ک ...

البته که رتبه کنکورت رقمش از من بالاتره وگرنه پشت کنکور نبودی!!!! درضمن من نه کسیو ناامید میکنم نه امید واهی میدم رک و راست هستم

برداشت شما از حرف من باعث نا امیدی شده نه حرف من!!!

البته که رتبه کنکورت رقمش از من بالاتره وگرنه پشت کنکور نبودی!!!! درضمن من نه کسیو ناامید میکنم نه ا ...

من پشت کنکور نیستم از کجات حرف در میاری

از اونجایی که یه جا میگی نهمی و اینجا میگی رتبه کنکورت!!!!!

ااا فهمیدی😂😂😂😂

من اصلا کنکور ندادم همیجنور یچی گفتم😂

شوخی بود عجقم ب دل نگیر امشب دلم دعوا کشیده بود😂😂😂

😛😛😛

😂😂😂😂

ولی دعا کن رتبم خوب بشه خعلی نگرانم😣

تو تاپیک حس شبشم گفتن میشه ۵ رقمی😐