2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن تو دانشگاه یاد نمیدن راسته ؟سخت نیست مترجمی 

من پیام نور هستم.ترم اول که میرفتم دانشگاه کلا هنگ بودم.اساتید انگلیسی صحبت  میکردن و برای منی که زبانم متوسط رو به پایین بود واقعا سخت بودش.البته الان دارم خودمو میکشم بالا چون واقعا به زبان علاقه دارم‌هر درسی سختی خودشو داره.فقط باید تلاش کرد و زحمت کشید

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!

من لیسانس و فوق لیسانس ادبیات انگلییسی خوندم با شناخت درستی باید وارد رشته زبان بشی 

بر خلاف چیزی که عموم‌مردم فکر میکنن کسی ک رشته اش زبانه  تو دانشگاه زبان یاد نمبگیره 

زبان رو باید از قبل تسلط نسبی داشته باشی چون تو‌دانشکاه ی رشته رو ب طور تخصصی به زبان انگلیسی می‌خونی کتاب و جزوه و امتحان و کنفرانس و همش انگلیسیه اگر تسلط نسبی داری شرکت کن 

البته اگر تسلط نداشته باشی و عمومی ها رو‌خوب بزنی هم ممکنه قبول بشی ولی فکر بعدش رو‌هم باید بکنی 

بین هم دوره ای های خودم  بودن کسایی ک بخاطر عمومی بالا و سهمیه مناطق محروم رتبه خوبی داشتن و زبان دولتی قبول شدن ولی چون تسلطی نداشتن ب زبان براشون خیلی سخت بود مجبور شدن دررکنارردانشگاه اموزشکاه زبان هم برن

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من پیام نور هستم.ترم اول که میرفتم دانشگاه کلا هنگ بودم.اساتید انگلیسی صحبت  میکردن و برای منی ...

من زبانم خوبه . ولی سره کلاس زیاد نمیتونم برم بچه دارم 

در تاریخ99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد     
من زبانم خوبه . ولی سره کلاس زیاد نمیتونم برم بچه دارم 

منم متاهلم.پیام نور برای منو شما که متاهلیم خوبه.یعنی راحت میتونی صحبت کنی و شنیداریتم خوبه؟؟

منم متاهلم.پیام نور برای منو شما که متاهلیم خوبه.یعنی راحت میتونی صحبت کنی و شنیداریتم خوبه؟؟

آره دوسال آموزشگاه رفتم مشکلی ندارم . آخه میگن دانشگاه چیزی یاد نمیگیری خوب نیست

من لیسانس و فوق لیسانس ادبیات انگلییسی خوندم با شناخت درستی باید وارد رشته زبان بشی  بر خلاف چ ...

من خودم حدود پنج ساله کلاس میرم و واقعن بهش علاقه دارم الانم کتابم FCE . نمیدونم میتونم قبول شم یا نه

بنظر شما من مترجمی بخونم با سطح خوب و تلاش تو پیام نور تسلط پیدا میکنم یا برم آموزشگاه

بنظرم تو دانشگاه بخون و مدرکتم بگیر در کنارش خودت سطحتو بکش بالا با کتب مختلف یا پیجای اینستا..

بنظرم تو دانشگاه بخون و مدرکتم بگیر در کنارش خودت سطحتو بکش بالا با کتب مختلف یا پیجای اینستا..

اره چون مدرک اموزشگاهو قبول ندارن یجا رفتم مسخرم کرد گفت مدرک دانشگاهی بیار ماآ بدارچیمونم لیسانسه