2821
2789
عنوان

اسم اخه چطور قدیمی میشه!

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 29 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به همون دلیلی ک اسم دوره هخامنشی و فلا ن و اینا رو اون موقع مردم اون دور میگفتن وای قدیمیه نمیذاریم& ...

نه سلیقه ای هست 

مثلا اسم هخامنشی نزاشتن یهمن دوره برای اینکه سلیقه ی ادما چون مذهب عوض شده بود عوض شده بود ...

البته تو فرهنگای دیگه هم بعضی از اسما دیگه مثل قدیم طرفدار نداره مثلا یادمه یکی می گفت توی آمریکا متئو رو به عنوان اسم پیرمردا میشناسن و کمتر کسی الان این اسم رو روی بچش میزاره . 

قطعا خود شما هم حاضر نیستی اسم بچه هاتو چراغعلی و شمسی بزاری!

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهترخدااز هرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
خب سلیقه ام نیست ولی اسم قدیمی نشده که .

هیچکس حاضر نیست این اسمارو بذاره. پس فقط سلیقه ی شما نیست. سلیقه چیزیه که مختص به چند نفر یا یه گروه خاص باشه ولی کل جامعه الان دیگه این اسمارو نمی ذارن رو بچه هاشون. همونطور که خارجیا لویی می ذارن، ایرانی ها هم کوروش و علی و فاطمه و زهرا و داریوش و بردیا هم می ذارن. 

حالا هرچی که هست منو وارد این بازی های پیچیده نکنین بیخیال😓😂

البته تو فرهنگای دیگه هم بعضی از اسما دیگه مثل قدیم طرفدار نداره مثلا یادمه یکی می گفت توی آمریکا مت ...

خب چون سلیقم نیست 😐 شاید. سی سال بعد دوباره مد شد و سلیقه .پس قدیمی نیست فقط مورد پسند نیست 

اره اسمایی هم که الان مد شده قدیمیه ولی با گذر زمان متوجه میشن    

مثلا ارشام اگه اشتباه نکرده باشم هخامنشیه خب سی سال پیش قدیمی حساب میشد از نظر مردم درحالی که قدیمی نبوده فقط مد نبوده

نه نیستن فقط سلیقه ی مردم فعلا نمیپسنده شاید بعدا پسندید 

عزیزم ! مانتو آستین کیمونو یه دوره دهه شصت مد بود بعد دهه هشتاد هیچ کس نمیپوشید و میگفتن قدیمی شده ، دوباره دهه نود مد شد  احتمالا ده سال دیگه باز کسی نمیپوشه و میگن مدل قدیمه ! 

قدیمی شدن یعنی همین دیگه ! یعنی چیزی که قبلا متداول بوده و الان نیست

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهترخدااز هرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
مثلا ارشام اگه اشتباه نکرده باشم هخامنشیه خب سی سال پیش قدیمی حساب میشد از نظر مردم درحالی که قدیمی ...

باهات موافقم من هراسمی معنایخوب و دلنشینی داشته باشه رو دوس دارم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز