انشاالله زودتر تموم بشه من ختم حدیث کسا برداشتم ک کرونا زودتر تموم بشه فقط امیدم ب خداست 😔
خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
باور کن من دیگه وسواس گرفته بودم.وسایل خرید رو حتما همه رو ضدعفونی میکردم .دستگیره ودرها ضدعفونی میک ...
ما با فامیل رفت و آمد نداریم فقط و فقط با مادرم اینا چون اونا هم رعایت میکنن منم وسایل ک خریدیم یا ضدعفونی میکنم یا میزارم انباری پارکینگ ی هفته بمونه بعد میارم تو خونه
دستامو حتی تو خونه اگ لازم باشه ضدعفونی میکنم ماسک میزنم نکنه منم بگیرم😭😭😭
خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏