2777
2789
فقط زودتر تموم شه😭😭😭

انشاالله زودتر تموم بشه من ختم حدیث کسا برداشتم ک کرونا زودتر تموم بشه فقط امیدم ب خداست 😔

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رعایت میکردی مثلا چکارا میکردی؟ ماسک و ضدعفونی دست و اینا یا کارای وسواسی دیگه...؟ آخه منم خیلی رعای ...

باور کن من دیگه وسواس گرفته بودم.وسایل خرید رو حتما همه رو ضدعفونی میکردم .دستگیره ودرها ضدعفونی میکردیم 

عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸
باور کن من دیگه وسواس گرفته بودم.وسایل خرید رو حتما همه رو ضدعفونی میکردم .دستگیره ودرها ضدعفونی میک ...

ما با فامیل رفت و آمد نداریم فقط و فقط با مادرم اینا چون اونا هم رعایت میکنن منم وسایل ک خریدیم یا ضدعفونی میکنم یا میزارم انباری پارکینگ ی هفته بمونه بعد میارم تو خونه

دستامو حتی تو خونه اگ لازم باشه ضدعفونی میکنم ماسک میزنم نکنه منم بگیرم😭😭😭

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
توکل ب خدا ایشلا نمیگیری 

مرسی عزیزم