2777
2789
عنوان

مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 34 پست
شُست باران، همۀ کوچه خیابان‌ها را پس چرا مانده غمت بر دل بارانی من؟

نشاط جوانی ز پیران مجو

که آب روان باز ناید به جوی

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند

دلم از شوق می‌تپید و نبود
در جهان، جز توام تمنایی
نغمه ی گرم و پر محبت تو
در دلم کرده بود غوغایی...

ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شُست باران، همۀ کوچه خیابان‌ها را پس چرا مانده غمت بر دل بارانی من؟

ناصحم گفت که جز غم چه هنر دارد عشق؟

برو ای خواجه عاقل چه هنر بهتر از این

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند

دردم از یار است و درمان نیز هم

دل فدای او شد و جان نیز هم

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
ناصحم گفت که جز غم چه هنر دارد عشق؟ برو ای خواجه عاقل چه هنر بهتر از این

نوشته است بر خاک بهرام گور

که دست کرم به زبازوی زور

دلم از شوق می‌تپید و نبود در جهان، جز توام تمنایی نغمه ی گرم و پر محبت تو در دلم کرده بود غوغایی...

یک ره از او نشد مرا کار دل حزین روا

هاتف اگر چه عمرها در ره او شتافتم

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
یک ره از او نشد مرا کار دل حزین روا هاتف اگر چه عمرها در ره او شتافتم

من مانده‌ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او
گویی که نیشی دور از او در استخوانم می‌رود...

یک نفس با ما نشستی، خانه بوی گل گرفت

تو میر عشقی عاشقان بسیار داری

پیغمبری با جان عاشق کار داری

نوشته است بر خاک بهرام گور که دست کرم به زبازوی زور

راه پنهانی میخانه نداند همه کس

جز منو زاهد و  شیخ و دو سه رسوای دگر

نوشته است بر خاک بهرام گور که دست کرم به زبازوی زور

روز و شب خوابم نمی‌آید به چشم غم پرست
بس که در بیماری هجر تو گریانم چو شمع...

من مانده‌ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او گویی که نیشی دور از او در استخوانم می‌رود...

در مدرسه آدم با حق چو شدی محرم

در صدر ملک بنشین تدریس به اسما کن

تو میر عشقی عاشقان بسیار داری پیغمبری با جان عاشق کار داری

یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا

یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا