2777
2789
عنوان

راجب حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 28 پست
عزیز لینکشو میذاری

تو گوگل سرچ کن میاد

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
من یه زمانی هیلی ویسای رائفی پور گوش میکردم  شاید روزی 4 ساعت  ولی الان به این نتیجه رسی ...

یک کمی ایدال گرایانه است حرفاش ...مثلا یه چیزو یکهویی میبره بالا یه چیزیو یکدفعه میکوبه ک درواقع اینطوری هم نیست ..اللله اعلم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی من تادلت بخواددیدم

چجوری بوده مثلا

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

اخه من فکر میکنم همه حرفاش راسته

یک کمی ایدال گرایانه است حرفاش ...مثلا یه چیزو یکهویی میبره بالا یه چیزیو یکدفعه میکوبه ک درواقع این ...

درسته دقیقا 

یه چیز چرت و پرت رو کاملا میتونه بهم ربط بده 

میگم این بشر فن بیانش فوق العادست

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

قبولش ندارم

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
نمیدونم چرا احساس میکنم اونایی ک حجابشونو و دارن تو زندگیشون خوشبخت ترن 

اتفاقا کاملا برعکسه میدونی حرصم میگیره میبینم دخترای ببخشید اینو میگم ولی عصبانیم حراب عزیزترن خوشبخت ترن وبرای هیشگی گدشتشون وکارایی که کردن مهم نیس اما یکی مثل من باوجود همه پاک بودنش باید ضربه بخوره این حق منع این جواب پاک بودنمه به خدا بغصم گرفته ازصب دستام داره میلرزه ببخشید 

رایفی رو قبول دارم ولی حجاب فقط چادر رو نه ببینم شاید روم تاثیر گذاشت

👍

قبولش ندارم

چرا

نمیدونم چرا احساس میکنم اونایی ک حجابشونو و دارن تو زندگیشون خوشبخت ترن 

نه همه طور هست نمیشه اینو گفت ...شاید بگیم اونایی ک خدا رو دارن خوشبختترن این واقعی تر به نظر میاد....خوب شاید یکی از نشونه هاش داشتن حجابه ک درمورد همه صادق نیست ....خیلیا از روعادت یا رسمشونه ک حجاب دارن

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
اتفاقا کاملا برعکسه میدونی حرصم میگیره میبینم دخترای ببخشید اینو میگم ولی عصبانیم حراب عزیزترن خوشبخ ...

خوب تو آخرتت رو درست میکنی 

من پدر و مادرم هیچوقت نخاستن ازم ک حجابمو رعایت کنم  اما خودم از کلاس سوم چادرمو سرم کردم شاید از سر عادت بود اما بالاخره خوب بود برام  چادر و حجابم باعث میشد همه ی خاستگارام خوب باشن  منم وقتی میریم تفریح چادر نمی پوشم اما حجابمو دارم 

خوب تو آخرتت رو درست میکنی  من پدر و مادرم هیچوقت نخاستن ازم ک حجابمو رعایت کنم  اما خودم ...

حرف من حرف حجاب نیس اره حجاب خوبه ولی حرفم حرف ناعادلانه بودن کار خداست دارم ازپاک بودنم زده میشم وقتی فرقی بین من وادمی که خرابه قایل نمیشن من صربه میخورم اون خوشبخت تر میشه بااینکه دلم شکست

حرف من حرف حجاب نیس اره حجاب خوبه ولی حرفم حرف ناعادلانه بودن کار خداست دارم ازپاک بودنم زده میشم وق ...

دقیقا همین طوره 

موافقم  

چرا

حرفاش رو اصلا قبول ندارم 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی»