2777
2789
عنوان

لیزیک کردم رنگ چشام عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 28 پست

منم خالم چشمش روشن تر شد 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
چ قشنگگگ  من شنیده بودم رنگ چشم تغییر میکنه  میشه عکس بدی  منم میخوام انجام بدم&nb ...

توی عکس واضح نمیفته. هر کی منو میبینه میگه چرا رنگ چشات عوض شده. نگفتم لیزیک کردم

چو تخته پاره بر موج رها رها رها من...... نی نی یار عزیز یه دیقه دستتو از روی تعلیق کاربری من بردار. اخیرا اعلام شده شورت قرمز درمان هر اختلافیه.صل علی ستاره شوشو لنگه نداره.(متنفرم از کلمه شوشووو) جمیعا صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهارتومن شد. شیراز درمانگاه بصیر دکتر حسینی من بیمه تکمیلی داشتم کلا با داروها شد 2تومن شماره چشم ...

پس بیمه قبول میکنه؟اخیش هنوز به سه نرسیده چشام ولی تا یکی دوسال میرسه 🤦‍♀️

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤
دور از جون دیگه نمره چشم مشکلی نیست که حل نشه خداروشکر

آره واقعا دیگه تقریبا هیچ مشکلی نیست ک حل نشه. خدا خیر بده ب جامعه پزشکی. خیلی چیزارو برا آدم راحت کردن. 

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲
منم چشام ضعيفه میخوام لیزیک کنم عینک خیلی اذیتم میکنه. عملش درد داره؟؟ میگن نداره ولی من تا حالا از ...

سوزش داره شب اول ولی درد نداره. برای سوزش هم قطره داد بهم بخدا اصلا درد نکشیدم.

اما بعد عمل اون چشمم که ضعیفتر بود خشکی آورده.

حدود 4تومن. با تمام داروها

چو تخته پاره بر موج رها رها رها من...... نی نی یار عزیز یه دیقه دستتو از روی تعلیق کاربری من بردار. اخیرا اعلام شده شورت قرمز درمان هر اختلافیه.صل علی ستاره شوشو لنگه نداره.(متنفرم از کلمه شوشووو) جمیعا صلوات
منم خالم چشمش روشن تر شد 

واقعا؟

لیزیک همون عمل دوربین هست؟منم میخوام عمل کنم

عمل ضعیفی چشمه دیگه. هم دوربین هم نزدیک

سوزش داره شب اول ولی درد نداره. برای سوزش هم قطره داد بهم بخدا اصلا درد نکشیدم. اما بعد عمل اون چشم ...

بیمه ام داشتی یا بدون بیمه؟ من خیلی نسبت ب درد کم تحملم. خیلی ام ترسو ام. خیلی وقته میخوام برم ولی میترسم. ترسم اصلا دست خودم نیست. کلا از کارای پزشکی میترسم 😖. دوبار رفتم حجامت، با پای خودمم رفتم ها. ولی هردوبار ضعف کردم فشارم افتاد و بیحال شدم. 😵🤕

موقع عمل بی حسی میکنن دیگه آره؟؟ 

بیمه ام داشتی یا بدون بیمه؟ من خیلی نسبت ب درد کم تحملم. خیلی ام ترسو ام. خیلی وقته میخوام برم ولی م ...

بی حسی

بعدشم درد نداره

نترس به بعدش فکر کن. 

واقعا؟

اره 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
بی حسی بعدشم درد نداره نترس به بعدش فکر کن. 

آها خوبه پس حین عمل درد نداره

راستی نگفتی بیمه داشتی یا بدون بیمه اینقد درومد برات؟؟ 

قبلش آزمایشی چیزی نباید برم؟؟ 

آها خوبه پس حین عمل درد نداره راستی نگفتی بیمه داشتی یا بدون بیمه اینقد درومد برات؟؟  قبلش آز ...

نه اصلا درد نداره.

با بیمه شد 1/5 بدون بیمه 3/5

فقط ازت عکس چشم میگیرن. ازمایش نداره