2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شش و.نیم صبح می ره سرکار تا هشت و نیم شب حتی روزهای تعطیل، دیگه.وقتی میاد ایقد خسته است که خودش نای.گوشی نگاه.کردن نداره، نهایتش بتونه دوام بیاره تا یازده شب به ندرت هم تا 12 بیداره

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
همش حس میکنم سرش توگوشیه داره با دخترا چت میکنه

من اوایل اونجوری بودم الان حساب نمیذارم به جهنم خیانت کنه اخرش یه چیزی میشه دیگه

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
شش و.نیم صبح می ره سرکار تا هشت و نیم شب حتی روزهای تعطیل، دیگه.وقتی میاد ایقد خسته است که خودش نای. ...

اینجوری که همش داره کارمیکنه. پس کی باهمین حرف میزنین 

زندگی همچنان زیباست
من اوایل اونجوری بودم الان حساب نمیذارم به جهنم خیانت کنه اخرش یه چیزی میشه دیگه

نمیدونم چرا میلم نمی‌کشه برم سمتش چون این حس خیانت سرمه. دوس ندارم برم پیشش

زندگی همچنان زیباست
چرا ما زنا همش باید از این خیانت بترسیم. 😭😭

چون زنان علیه زنانیم چون وضع جامعه بد شده دیروز با دوس پسرم پیتزا گرفتیم رفتیم تو پارک بخوریم یه دختر وایساده بود دوس پسرم میخاس ماشینش جا ب جا کن از فست فودی بیار دمه پارک بزار من خودم پیاد رفتم تا پارک یه ذره راه بود اون رفت پارک کن دوس پسرم پارک کرد دختر دقیقن لب خیابون واساد بود پشت ماشین دوس پسر من دوس پسرم ک پیاده شد نگاش کرد من همینطور ک داشتم نزدیگ میشدم این صحنه دیدم گفتم حتمن میخاد ادرس بپرسه یه جوری نگاش کررد بعد دوس پسرم اومد پیشم و نشستیم همینجوری ما رو نگا میکرد  بعد از اون اونجا وایساد بود ماشینا براش واسادن بوق زدن باهاشون حرف میزد اوکی نمیشد انگار بعد یه مرد سن دار ۲۰۷ داشت قشنگ یه ربع حرف زدم مرد گفت جا ام دارم بهت جا میدم  بعد از اون یه کم حرف زدن و مرد رفت بعدم یه ال ۹۰ همچنان واساده بود براش اخر سرم یه ماشین خارجی سوار شد و رفت  من اصن هنگ کرد بودمم  

دوس پسر من اصن قیافه نداره من هیچ وقت فک نمیکردم یه دختر اینجوری نگاش کنه ملاک خودم اخلاق بود بیشتر ولی دیشب بعد ۷ سال دوستی چشام ترسید حق داریم ما زنا 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
چون زنان علیه زنانیم چون وضع جامعه بد شده دیروز با دوس پسرم پیتزا گرفتیم رفتیم تو پارک بخوریم یه دخت ...

تهرانی هستین؟؟ چقدر راحت زنا خودشونو درمعرض قرار میدن. هییی. من اصلا دوس ندارم با مردا گرم بگیرم.

زندگی همچنان زیباست
همش حس میکنم سرش توگوشیه داره با دخترا چت میکنه

عزیزم اصلا نذار فکر منفی بیاد سراعت.خیلی در کنارش شاد باش اومد کلی ماجراهای قشنگ براش تعریف کن.اومد براش خوراکی بیار بهش بگو وقتی سرکار بودی چقدر دلم بزات تنگ شده بود الان خیلی خوشحالم که کنارمی.سرش رفت تو گوشی اخم نکن اگر کنارت نشسته میوه بیار لم بده کنارش البته ببخشید اینطور میگم یا رفت تو اتاق شما برو اگر نازاحت شد بگو خب چیه دلم برات تنگ شده دوس دارم کنارت باشم.به هیچ وجه شک نکن