2777
2789
عنوان

کوردا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 30 پست

من خودم کوردم افتخارم. میکنم به کورد بودنم ولی خب مگه کورد و فارس و... با هم منافاتی دارن؟ چه تعداد کم چه زیاد همه انسانیم مهم اینه وگرنه زبان و شهر و... اینا همش متغیرهایی هستن که پز دادن ندارن بنظرم

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
منم دلخورم زلزله ی کرمانشاه میگفتم ناراحتم اصلا محلم نمیزاشتن 

کلا کوردا فقط عشقشون اینه که یه اهنگ بذارن بپرن بالا پایین

بهشونم میگی ناراحت میشن

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂😂

در ضمن گل خانوم جمعیت کل فارس های حهان 110 میلیون 😊

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
چون قفل اوه

گوشه سمت چپ عکسگد هس بیه مل اوه بعد نی نی سایت من بعد تاپیکیلی ک ایجاد کردم بعد قفل کردن

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
خیلی هم عالی کردها خیلی خوبن اما خیلی هم حس برتری دارن نسبت به همه

اره من خیلی کردا و دوسشون دارم خیلی خوشگلن اکثرشون

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
چون دولت از کوردها میترسه تو سری خورشون کرده به خاطر همین به جایی نرسیدن 

چرا توهین میکنی حد خودتو نگه دار

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
من کوردم اما راستش از کوردا خوشم نمیاد چون افرادی هستیم بی سیاست وبدون اینده نگری فقط به فکر تیپ زدم ...

تونیش کوردی ای غصه الان قشنگ نیو تو کردی پس ریشه نیری ایجو ایوشی؟؟؟

کلا کوردا فقط عشقشون اینه که یه اهنگ بذارن بپرن بالا پایین بهشونم میگی ناراحت میشن

عزیزم همه هم اینجور نیستن نه مثل استاتر برتری دادن درست نه مثل شما تخریب کردن همه

کورد ها هم طبق شهر و محل سکونتشون فرهنگ و اداب و رسوم مختلفی دارن

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
چرا توهین میکنی حد خودتو نگه دار

عزیز متوجه نشدی جواب خانم رو دادم میگه ترکها با عرضه هستن میگم کوردها حقشون خورده شده او سری خور شدیم ازت انتظار نداشتم شیوا 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
چون دولت از کوردها میترسه تو سری خورشون کرده به خاطر همین به جایی نرسیدن 

نه عزیزم خودشون میخوام تو سری خور باشن

ذره ای تلاش توشون پیدا نیست

مدرسه هاشون کلمه ای به فارسی گفته نمیشه نمیگن جاهای دیگه فارسی حرف میزنن من منظورم کورداس که انقدر به خودشون میبالن

زنای شاغلشون خیلی خیلی کمه فقط دنبال اینن یه لباس پرزرق وبرق قرمز با پاشنه بلند صورتی کیف صورتی بندازن برن بیرون

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
تونیش کوردی ای غصه الان قشنگ نیو تو کردی پس ریشه نیری ایجو ایوشی؟؟؟

اره منم کوردم چرا ریشه دارم اما منم دوست دارم قومم موفق باشه نه الکی خوش وسرخوش

عزیز متوجه نشدی جواب خانم رو دادم میگه ترکها با عرضه هستن میگم کوردها حقشون خورده شده او سری خور شدی ...

بوخشی نازار وخدا اعصابم خراو بی شرمنده اصلا اسم کاربریت تماشا نکردم 

اره منم کوردم چرا ریشه دارم اما منم دوست دارم قومم موفق باشه نه الکی خوش وسرخوش

😔🤦‍♀️