2777
2789
رازشو به منم میگی ممنونم از لطفتتتت

خب خیار که هیچی. برای سبزی این سبد میوه ای هارو گرفتم توش کیسه زیاله پهن کردم و خاک جنگل و مقداری ماسه و یکم کمپوست و کود حیوانی کاملا پوسیده که اصلا بو نمیده و مخلوط کردم ریختم تو سبد و بذرهارو کاشتم و نعناع رو بوته از مادرم گرفتم بعد آب کم باید بزنی در حد نم. چون آب راه فرا نداره که اون تو می مونه می گنده. هیچی دیگه صبر کردم سبزی هام بزرگ شن. ولی خاک خیلی خیلی باید خوب باشه. جای آفتابگیر هم باشه. برای توت فرنگی هم بوته گرفتم. تو گلدون آفتاب و خاک و آب و میوه. لوبیا هم همین طور به روش سبزی. لوبیا سبز تو محیط باز تا 15 دور هم میوه میده ولی اینجوری تا 10 دور داد و خشک شد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میشه راهنمایی کنی من رو هم چجوری باید بکارم چیکار باید بکنم فداتشم عزیزم

نشا توت فرنگی رو بخر دقت کن که سالم باشه چون خیلی تاثیر داره.

یه گلدون که مخصوص توت فرنگیه بخر « فقط باید بگی یه گلدون مخصوص توت فرنگی میخوتم میده »خاک هم که میدونی.

بیشتر از نصفه گلدون رو خاک میریزیم بعد کم کم روش اب میریزیم انقدر که از زیرش اب بزنه بیرون.

5 یا 6 حفره 5 سانتی حفر میکنیم  پهناش باید 5 سانت باشه بین هر حفره تقریبا 14 سانت فاصله باشه.

حالا نشا رو اروم بر مبداریم خاکش رو میتکونیم « خیلی اروم که برای ریشه هاش اتفاقی نیوفتا » میزاریم توی حفره ها.

بعد گلدون رو با خاک پر میکنیم و اروم فشار میدیم.

حالا به گلدان اب میدیم.

میزاریمش یه جایی که افتاب بیشتری باشه.

عززززیزم خخخ میشه به منم یاد بدی چیکارکردی مرسی فدات

کار خاصی لازم نیست انجام بدی

چند تا هسته ی هندونه بکار تو عمق 2-3 سانتی خاک

گلدونت رو بذار جایی که نور گیرش خوب باشه

هر روز هم بهش آب بده

حدود 10 روز بعد سبز میشه 

مرا به دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیایی است؟؟