2777
2789
نمیدونم میخوام تا 5بیدار باشم 5 تا 6 یه صبحونه ی خوشششش مزههههههههههه درستتتتتت. کنممممممممم😃😃😃😃 ...

خو الان درست کن چه کاریه🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔😕🤔😕🤔😕🤔😕🤔😕🤔😕🤔😕🤔😕🤔😕🤔😕🤔😕🤔😕🤔😕🤔😕🤔😕🤔😕🤔🤔😔🤔😕🤔😕🤔😕🤔

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕

گشنمهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای دلم خواست😢😢😢😢

من دلم خواست گشنمهههههههههههههههههههههههههههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

مردم آزار😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مننننننننن میرم یهههههههههههههه تبادل دیگهههه😂😂😢😢😂😢😢😂😢😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😢😂😂😢😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😂😢😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂😢😂