خانوما من عقدم ایشالا هرموقع اوضاع بهتر شد قراره عروسی بگیریم بریم سر زندگیمون از لحاظ مالی هم مشکلی نداریم خداروشکر
من 23سالمه و همسرم 28 ما قرار گذاشتیم تا 4،5سال نی نی نیاریم امروز مامانم میگفت هرچه زودتر بهتر اگه بمونه سخت میشه نازایی زیاد شده از طرفی هم من می خوام ارشد بخونم و شوهرمم میگه هنوز خودمون بچه ایم اینم بگم ما 2سال دوست بودیم و دوسال هم عقدیم یعنی عشق و حال کردیم و من عاشق بچم😍 نظر شما چیه؟خودتون چند سالگی مامان شدید؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
انشالله عزیزم خدا هم بهت دختر بده هم پسر ازهردوتاش داشته باشی هیچکدوم حسرتت نشه 😘😘 ولی درسته ک میگن بچه نیاری فاصله زیاد بندازی بچه دار نمیشی .نازا نمیشی ولی باید بری دنبال دوا درمون . یسال بعد ازدواجت بچه بیار یکی بلخره ک باید بیاری
من و شوهرم هیچ مشکلی نداشتیم اما دوسال بدون جلوگیری باردار نشدم. دکترم رفتم گفت مشکلی ندارین دوتاتون... خیلی نازایی زیاده.. دختر عمم از هجده سالگی داره درمان میکنه اما هنوز موفق نشده. الان 25 سالشه... عزیزم به نظرم زود باردار شو برای درس و خوش گذرونی وقت زیاده اما سن بارداری زود میگذره