2777
2789
عنوان

بچه کوچیک دارم شوهرم راضی نمیشه که...

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 29 پست

من باردارم برای وقتی بچه دار شدم رفتم چادر جلابیب خریدم که راحت بتونم باهاش بچه بغل کنم و اذیت نشم 😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم اگر شوهرت بهت پیشنهاد دادبگو از پل می‌خوام ردشم نام بازنمیشه بچه ام بغلمه تغادلم بهم میخوره خطر ...

پایین چادر گشاده،دامن نیست که!!!!!!!

البته گفتم اگه خودنچت خپاستی سرت کنی

کاش میشد همه حرف ها را زد. بعد مُرد....

چادرم آستین دار اما جدیدا ازچادر زده شدم خوشم نمیاد 

درضمن من باحجابم نیستم برا این چیزا چیزی نمیگه موهام وآرایشم همیشه اوکیه اما گیرش روچادره اونم خدایی سختمه بچم روز به روز سنگین تر میشه 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

باکلاسکم میبرم بازم همون آش وهمون کاسه 

نمیشه یه بار رفتم دکتر بچم انقد گریه کرد شیر میخواست پدرم دراومد تاتونستم شیرش بدم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
حق داری عزیزم.باید با زبون چرب حرفتو به کرسی بشونی دیگه

راضی کردنش کاری نداره خدا بگم خانوادشو چکارکنه که به همه چی کار دارن اونا میان پرش میکنن

راضی کردنش کاری نداره خدا بگم خانوادشو چکارکنه که به همه چی کار دارن اونا میان پرش میکنن

آره میفهمم منم همسرم یه چیزی بهم بگه شاید قبول کنم ولی اگه بدونم یکی دیگه پرش کرده عمرااااا

آخه تو مسائل شخصی بقیه که نباید دخالت کرد کاش اینام بفهمن

یبار برو بیرون کل چادرتو خاکی کن لباسای بچه رو هم خاکی کن زنگ بزن به شوهرت بگو بیا فلان جا افتادم زمین. جایی برو که شوهرت سریع برسه بهت. همونجا بشین اشک و آه و ناله بعدشم بگو دلت خنک شد؟ همینو میخوای؟ اگه بلایی سر بچه ام میومد چی؟ همینو بکن پیرهن عثمان بگو دیگه نمیتووووووونم

یه بارکه رفتی خونه ی مامانت بعدباماشین برگردی بگویادم رفت اونجایه مدتم نروبعدم بگوگم شده خواست دوباره بگیره بروسراغ گرون ترین پارچه😄😄😄اماجدای ازشوخی جدی بگواذیتم هردفعه خواستیدبپوشی غرغرکن

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

عزیزم اینکه دوست نداشته باشی یه بحث و اینکه به خاطر بچه میگی سر نکنی یه بحث دیگه

من خودم با بچم تا قبل کرونا  با چادر ایرانی همه جا میرفتم با تاکسی مترو اتوبوس پیاده روی خرید بازار کلاس ...

و حتی قبل بارداریم به خاطر رشته دانشگاهیم کوهنوردی های سخت و باشیب زیاد رو با چادر ایرانی(معمولی) میرفتم

و تو کل فامیلمون من فقط چادری هستم 

اینها رو گفتم تا بگم عزیزم اگر دلیل پوشیدن چادر رو بدونی و علاقه اش رو داشته باشی تو سخت ترین شرایط هم کنار نمیزاری  گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم