2777
2789
عنوان

دعای زبون بند

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون نمیتونه خونه بخره یه کاگرسادس 

وقتی یه دعا میتونه زبون مادرشوهرتو ببنده و شمارو راحت کنه مطمعن باش دعایی هم هس ک یه کارگر صاحب خونه کنه همون خدایی ک زبون مینده همون خدا میتونه فقیر غنی میکنه

اگه به دعا اعتقاد داری پس همیشه سعی کن در جهت درست دعا کنی اون موقع تاثیر بهتری میبینی خدا هم زودتر دعاتو مستجاب میکنه

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
انشالله واقعا خسته شدم ۲ساله هنوزجهیزیموبازنکردم

آخ عزیزم.. ایشالله ب زودی ازشون جدا میشین

ایشالله خونه نو، وسایل نو، تن سالم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بخدااین ۲سالم ازترسم بودولی واقعادیگه خسته شدم من میخوام طلابفروشم واسه خونه حتی حاضر نیست طلاهاشم ب ...

سخته درکت میکنم 

اما باور کن فقط همسرت باید منطقی صحبت کنه از مادرش بخواد بره خونه خودش قرار نیست بخاطر یکی دیگه زندگی شما خراب بشه که

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
شوهرم نمیکنه اخه من گفتم خودش میگه دیگه شوهرنمیخوام شوهرخودمم اجازه نمیده

شرمنده دارم بامشکلت شوخی میکنم به آقاهه بگویه کاری کنه ازدواج کنه بخداراس میگم 

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
وقتی یه دعا میتونه زبون مادرشوهرتو ببنده و شمارو راحت کنه مطمعن باش دعایی هم هس ک یه کارگر صاحب خونه ...

بخدا۲ساله دعامیکنم بتونیم خونه۲طبقه بگیریم که مادرشوهرمم پیش خودم باشه ولی بااین ادضاع تو۱طبقه هم موندیم اینم که بدتراذیت میکنه

سخته درکت میکنم  اما باور کن فقط همسرت باید منطقی صحبت کنه از مادرش بخواد بره خونه خودش قرار ن ...

خب شوهرم میگه نمیتونم بگم که بروبایدخودش بخواد خودشم که ازخداشه باماباشه برادرش گفت واست توحیاط خونت واست خونه میسازم ولی ۲ساله هی میگه سال دیگه