2777
2789
عنوان

دوست صمیمی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستیای دوران راهنمایی و دبیرستان هیچوقت تکرار نمیشن

مسخره بازیا تو زنگ تفریح

تقلبا..درد و دلا..خنده ها و گریه ها..تیکه پرونی وسط کلاس..دست انداختن معلما..همه چیزو شریک بودن

خیلی خاصه،خیلی نابه!

بچه ها من قصد مهاجرت دارم، کسی پولشو داره بیاد قصد از من پول از اون با هم بریم؟!😃
من ۲۳ اون ۲۱ شوهرامون باهم پسر خالن ولی الان ما صمیمی تر از شوهرامونیم😄

هیچوقت ولی از دعواها یا مشکلاتی ک بین خودتو همسرت هس بهش نگو

بچه ها من قصد مهاجرت دارم، کسی پولشو داره بیاد قصد از من پول از اون با هم بریم؟!😃
دوستیای دوران راهنمایی و دبیرستان هیچوقت تکرار نمیشن مسخره بازیا تو زنگ تفریح تقلبا..درد و دلا..خن ...

منم ۴تا از دوران راهنمایی موندن برام ولی یا مجردن یا مطلقه یا شوهره بد دل نمیشه باهاشون خیلی رفتو آمد کرد

منم ۴تا از دوران راهنمایی موندن برام ولی یا مجردن یا مطلقه یا شوهره بد دل نمیشه باهاشون خیلی رفتو آم ...

اوهوم میفهمم

الان توی این زمونه فقط گوشیه که همش باهامون درتمام شرایط حتی زمان رفتن به..... ازاین دوستاالان پیدان ...

منم تا الان فقط دوستام مجازی بودن ولی این فرق داره خیلی بودن باهاش بهم حس خوبی میده 

تمام هفته باهمیم حتی اگه شده ب بهونه خرید ی عینک 😂😂میریم همو میبینیم

شمام ازین دوستا دارین؟

اره دارم😍ولی از اون اسکلاس😂😂هر موقع کسی تنهام گذاشته اون مونده پیشم😘

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
منم تا الان فقط دوستام مجازی بودن ولی این فرق داره خیلی بودن باهاش بهم حس خوبی میده  تمام هفته ...

ایشالله همیشه خوب باشید.ولی بازم نمیشه به همه اعتمادکرداینو ازدیروز بهش رسیدم از وقتی که یه چیزی شنیدم.

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          
اره دارم😍ولی از اون اسکلاس😂😂هر موقع کسی تنهام گذاشته اون مونده پیشم😘

😂😂نگو اسکل 

واقعا این دوستا ی نمونه نادرن 

این دوست منم یکم سادس جریان دوستیمون از جایی شروع شد ک ی دوستی داشت ک از زندگیش دروغ میگفت بهشو اینم باور میکرد دروغای شاخ دار شوهرم ال کرده بل کرده خیلی افسرده شده بود من بهشثابت کردم ک طرف دروغ میگه و همه زندگیا مشکل داره و اینا اولش فقط میخواستم حالشو خوب کنم کمکم دیدم چقد حالم باهاش خوبه واقعا خیلی خودشه هیچ چیو پنهون نمیکنه زیرو نمیکشه خیلی نابه الان بهترینو نزدیک ترین دوستمه😄

😂😂نگو اسکل  واقعا این دوستا ی نمونه نادرن  این دوست منم یکم سادس جریان دوستیمون از جای ...

این اسکلی که بهش میگم از کلمه عشقم عاشقانه تره😂

ولی واقعا خیلی رفیق با وفاییه

من ۱۲ ساعت نیومدم واتساپ بهم زنگ زد گفت نگرانت شدم چرا جوابمو نمیدی

خیلی به فکرمه و دختر خوبیه😍

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)