عزیزم من تقریبا سبزی ها رو میسوزونم. عادت دارم سبزی باید سیاه سیاه بشه رو شعله کم سرخشون کن تاسیاه بشن. برا دو نفر هشت تیکه گوشت میندازم البته گوشت گوسفند ولی اگ بخوام با گوشت گوساله درست کنم حتما دنبه گوسفند هم میندازم. ابتدا یک عدد پیاز سرخ کرده.بعد با روغن تفت میدهیم.بعد لوبیا هارو به مقداری ک دوست دارین اضافه کنین. من ی مشت و نصفی میندازم.یا دو مشت.با پیاز ها تفت میدهیم. بعد گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم.بعد مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه میکنیم و باز تفت میدهیم. بعد اب میریزیم من زیاد میریزم ک مجبور نشماگ گوشت نپخته اب اضافه کنم. اخر سر اگ ابش زیاد باشه شعله رو زیاد میکنم تا کامل اب اضافه بخار شه.خب اب رو ک اضافه کردیم میزاریم جوش بزنه بعد کمش میکنم.بعد ی ساعت با این قاشق بزرگا ۳/۴ قاشق سبزی ک سوزوندمشون قشنگ رو اضافه میکنیم. بازم میگم قاشق بزرگ. بعد دو سه ساعت دیگه میذارم تا بپزه و ی ساعت اخر نگاش میکنم اگ ابش زیاد بود شعله رو زیاد میکنم تا کامل ابش بخار بشه. وسطایپخت ۴/۵ تا لیمو عمانی میشکونم و هسته و پوستشو جدا میکنم و فقط خود اون سیاهشو میریزم تو غذا ک دو سه ساعت با گوشتا بپزه. عرضم ب حضورت لوبیا هم لوبیا چیتی میندازم عادت ندارم با لوبیا قرمز درست کنم از شب قبل هم میخیسونمش.قرمه سبزی حداقل باید ۴ ساعت بپزه. لیموهاتم بزرگ باشن. اگ اینو درست کردی و تا ی هفته شوهرت قربون صدقت نرفت هر چی خواستی ب من بگو