2733
2734
عنوان

دستور پخت خوشمزه ترین غذایی که بلدین رو بذارید+فوت کوزه گری

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 63 پست
چیکار میکنی که عالی شه؟ به منم یاد بده واسه من ابش یه طرف میره دونش یه طرف  خخخخخخ

عزیزم من تقریبا سبزی ها رو میسوزونم. عادت دارم سبزی باید سیاه سیاه بشه رو شعله کم سرخشون کن تاسیاه بشن. برا دو نفر هشت تیکه گوشت میندازم البته گوشت گوسفند ولی اگ بخوام با گوشت گوساله درست کنم حتما دنبه گوسفند هم میندازم. ابتدا یک عدد پیاز سرخ کرده.بعد با روغن تفت میدهیم.بعد لوبیا هارو به مقداری ک دوست دارین اضافه کنین. من ی مشت و نصفی میندازم.یا دو مشت.با پیاز ها تفت میدهیم. بعد گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم.بعد مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه میکنیم و باز تفت میدهیم. بعد اب میریزیم من زیاد میریزم ک مجبور نشماگ گوشت نپخته اب اضافه کنم. اخر سر اگ ابش زیاد باشه شعله رو زیاد میکنم تا کامل اب اضافه بخار شه.خب اب رو ک اضافه کردیم میزاریم جوش بزنه بعد کمش میکنم.بعد ی ساعت با این قاشق بزرگا ۳/۴ قاشق سبزی ک سوزوندمشون قشنگ رو اضافه میکنیم. بازم میگم قاشق بزرگ. بعد دو سه ساعت دیگه میذارم تا بپزه و ی ساعت اخر نگاش میکنم اگ ابش زیاد بود شعله رو زیاد میکنم تا کامل ابش بخار بشه. وسطایپخت ۴/۵ تا لیمو عمانی میشکونم و هسته و پوستشو جدا میکنم و فقط خود اون سیاهشو میریزم تو غذا ک دو سه ساعت با گوشتا بپزه. عرضم ب حضورت لوبیا هم لوبیا چیتی میندازم عادت ندارم با لوبیا قرمز درست کنم از شب قبل هم میخیسونمش‌‌.قرمه سبزی حداقل باید ۴ ساعت بپزه. لیموهاتم بزرگ باشن. اگ اینو درست کردی و تا ی هفته شوهرت قربون صدقت نرفت هر چی خواستی ب من بگو

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
چطوری درست میشه خواهربگوبرم بخرم😘


ماهی صبور1 عدد پیاز2 عدد گوجه1 عدد سیر2 حبه گشنیز250 گرم شنبلیله60 گرم تمبر هندینصف بسته فلفل نمکمقدار کافی روغن مایعمقدار کافی
طرز تهیه و دستور پخت:
غذاهای دریایی و بخصوص ماهی ارزش غذایی بالایی دارد و بسیار سالمتر از گوشت قرمز هستند. با استفاده از ماهی در وعده های غذایی و گنجاندن آن در سبد غذایی خانوار و یادگیری روشهای پختن غذاهای مختلف با استفاده از گوشت سفید ماهی می توان نقش و اهمیت ماهی را در وعده غذایی پر رنگ تر کرد.

حشو ماهی در واقع  غذایی خوشمزه و متعلق به مردم جنوب (آبادانی) است که با نوعی ماهی به اسم  ماهی صبور درست می شود. در مورد ماهی صبور می توان گفت که بهترین نوع ماهی صبور متعلق به بهمنشیر در آبادان است. زمان صید ماهی صبور اوایل فروردین تا اواخر شهریور است. ماهی صبور نباید زیاد کوچک باشد چون خار دارد و نیز نباید زیاد بزرگ باشد چون خوب پخته نمی شود. ماهی صبور نر بهتر است. حشو به معنی پر کردن شکم ماهی با مخلوطی از سبزیجات است  در واقع به معنی قرار دادن مخلوط سبزیجات و تمبر هندی روی شکم ماهی صبور است.

این غذا در واقع نوعی ماهی شکم پر جنوبی محسوب می شود. البته در صورت عدم یافتن این ماهی  در شهر شما می توان این غذا را با انواع دیگر ماهی مثل ماهی قزل آلا و یا شیر و ... نیز درست کرد. و روش درست کردن کاملا مشابه است.

حشو ماهی

مرحله اول تهیه حشو ماهی:
ابتدا یک عدد ماهی صبور (یا هر نوع ماهی دیگر بسته به سلیقه و در دسترس بودن) را با آب خوب می شوریم و پوست ان را تمیز می کنیم. سپس با چاقو شکم ماهی را کاملا از وسط باز کرده و آن را با دست صاف می کنیم.

مرحله دوم تهیه حشو ماهی:
سپس در این مرحله 250 گرم سبزی گشنیز و 60 گرم شنبلیله را خوب با آب می شوریم و با چاقو بسیار ریز خرد می کنیم.

حشو ماهی

مرحله سوم تهیه حشو ماهی:
سپس نصف بسته تمبر هندی را در مقداری آب جوش حل می کنیم سپس تمبر هندی را از صافی رد می کنیم تا مایعی رقیق و بدون هسته از تمبر هندی به دست آید. (عصاره تمبر هندی)

حشو ماهی

مرحله  چهارم تهیه حشو ماهی:
سپس در این مرحله یک عدد پیاز متوسط را خوب می شوریم و با چاقو پوست آن را می کنیم. سپس پیاز را روی تخته به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم. داخل یک تابه کمی روغن مایع می ریزیم و وقتی روغن خوب داغ شد پیاز ها را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا طلایی و سبک و کم حجم شود. سپس 2 حبه سیر را پوست می کنیم و رنده می کنیم و در تابه سرخ می کنیم تا بوی سبر بلند شود و بعد گشنیز و شنبلیله خرد شده را همراه با نمک و فلفل به تابه پیاز داغها و سیر داغها اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. شنبلیله را زیاد سرخ نمی کنیم تا تلخ نشود.

مرحله پنجم تهیه حشو ماهی:
در این مرحله عصاره تمبر هندی تهیه شده در مراحل قبل را همراه با گوجه فرنگی رنده شده به تابه پیاز داغها و سبزی اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم و تفت می دهیم (می توان در صورت عدم دسترسی به گوجه فرنگی بجای گوجه فرنگی از رب گوجه فرنگی نیز استفاده کرد).

مرحله ششم تهیه حشو ماهی:
سپس در این مرحله  کف یک سینی فر را به مقدار کافی روغن مایع می ریزیم و ماهی مورد نظر را در کف سینی فر قرار می دهیم. سپس مایه به دست آمده  از ترکیب سبزی و تمبر هندی و ...( مایه تهیه شده در مراحل قبل) را روی شکم ماهی صبور می گذاریم (در این مدل مایه روی شکم ماهی گذاشته می شود و داخل شکم ماهی ریخته نمی شود) و ماهی را با همین شکل داخل فر می گذاریم و فر را در حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و به مدت 30 دقیقه ماهی را درون آن می پزیم تا طلایی شود و بپزد.( می توان ماهی را داخل توری گذاشت و روی ذغال داغ کباب کرد).

وقتی ماهی پخت و طلایی شد، آن را از فر خارج می کنیم و داخل یک ظرف مناسب می کشیم. سپس ماهی را با گوجه فرنگی و لیمو و جعفری و پیاز تزیین می کنیم. این غذا را برای وعده غذایی ناهار همراه با برنج  و سبزی خوردن و سالاد شیرازی میل می کنیم.

میشه واسه خونه دار شدنمون صلوات بفرستین؟
اون سبزی های شمالی رو میگی؟ چوچاق بهش میگن. من خودم یکبار از عطاری شهرمون گرفتم با جعفری و یکم شنبلی ...

اخه مادرشوهرم توفریزر نگه میداشت هرموقع نیازداشت استفاده میکرد...شاهرودیا بیشتراستفاده میکنن...ممنونم خواهری

برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید  
2738
حالا میان میگن قورمه سبزی داخلش رب انار بزن آلوچه بزن کرفس و نعنا بزن خوب میشه.. اصلا غذا رو تبدیل م ...

ن اصلا فقط این کارا رو یکی میکنه ک اصولشو بلد نیس. من بدم میاد قرمه سبزی رو با هر چیزی غیر لیمو عمانی ترش کنن. هر غذایی با اصول خودش باید خوشمزه باشه

کلم پلو با ترشی و رب انار خیلییی خوشمزستت

اوهوم ولی من همیشه بخاطر همسرم با سالاد میخوریم

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
دمت گرممممممم

فدات. درسته خاصیت سبزی به اینه ک زیاد سرخ نشه. ولی تو قشنگ سیاه کن عکس بگیر بزار منو ریپ کن ببینم خوبن یا نه. اسفناج سبزیت هم ک کم باشه هی اب میندازه.اسفناجش باید اندازه رو ب زیاد باشه

ماهی صبور1 عدد پیاز2 عدد گوجه1 عدد سیر2 حبه گشنیز250 گرم شنبلیله60 گرم تمبر هندینصف بسته فلفل نمکمقد ...

عاللی بودمرحلع چهارم عزیزم نمیدونستم چی میریزن و چه سبزی مادرشوهرمم نمیگفت...ممنونم برای امضات صلوات فرستادم😘😘😘😘😘

برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید  
من تگ لطفاً ت اون تاپیک    

ببخشید هر کاری میکنم تگ نمیشید شرمنده این آدرس هست

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4586024&slug=تاپیک-خانه-داری&postId=145084792

اگه فکر میکنی از من بیشتر میفهمی حق با شماست لطفا با بحث نه اعصاب خودت رو بهم بریز نه من رو چون نه من متقاعد میشم نه شما با تشکر از کاربران فهبم
یه غذای جدید یادم بده خواهر

تو قرمه سبزی غیر نمک وفلفل سیاه ولیمو امانی وموادداصلیش هیچی اضاف نمیکنم اما.....واما.....اسفناج خشک کردم موقعی که سبزیشو تفت میدم پودر میکنم تو سبزی واقعا هم خوشمزه میشه وهم لعاب میده 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز