2777
2789
توضیح میدی واسم؟

ببینید شرکت ما یه شرکت دانش بنیان و بین المللی هست که تمام مجوزهاشو از تمام اورگان های دولتی گرفته و سه جنبه خدماتی، تبلیغاتی و درآمد زایی داره

برای اطلاعات بیشتر به آیدی من در تلگرام پیام بدید دوست عزیز

سلام دوستان من مشاور و نماینده هلدینگ بین المللی شرکت دانش بنیان هستم واین به شغل اینترنتی رسمی و معتبربا درامد بالا و تضمینیاز تمام اقشار جامعه دعوت ب همکاری میشوددانشجویان کارمندان سالمندان اساتید افراد در مشاغل ازادو حتی خانم های خانه داربا دوره اموزشی رایگان کار با سایتو پشتیبان اموزشیبا درامد روزانه دست کم 100 هزار از داخل منزل یا محل کار فعلیتانافراد علاقه مند به ایدی زیر پیام دهند@SaraNodratzehi
سود رو هر وقت میریختن برام پیامک میومد اما خیلی گم بود 80 تومن دیگه نهایتش بود اونم هر چند ماه یکبار ...

من کد بورسی دارم و فقط منتظرم که بتونم آزادش کنم. دست خودمون باشه خیلی بهتره. میتونیم توی بورس عرض اولیه بگیرم. خیلی بهتره تا چندماهی ۸۰ تومن. مگه خدایی نکرده صدقه میدن.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کد بورسی دارم و فقط منتظرم که بتونم آزادش کنم. دست خودمون باشه خیلی بهتره. میتونیم توی بورس عرض ا ...

آره دست خودمون باشه بهتره. عزیزم کدبورسی رو از کجا گرفتی و چه مدارکی نیازه؟ آزادش کنن میتونیم تو بورس شرکت کنیم؟

ببینید شرکت ما یه شرکت دانش بنیان و بین المللی هست که تمام مجوزهاشو از تمام اورگان های دولتی گرفته و ...

اونجاپیام دادم لطفاجوابموبده

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤

آره دست خودمون باشه بهتره. عزیزم کدبورسی رو از کجا گرفتی و چه مدارکی نیازه؟ آزادش کنن میتونیم تو بور ...

کد بورسی رو همسرم از اینترنت گرفت. بعد رفتم دفتر پیشخوان دولت تکمیل کردم. توی خونه میشه تا یه جای پیش رفت بعد پیشخوان دولت باید بری. مدارکش زیاده مثل کپی و اصل شناسنامه و کارت ملی.شماره حساب به نام خودت کدپستی خونه. آدرس دقیق خونه و چندمورد دیگه. آره آزاد بشه خودت میتونی توی بورس شرکت کنی.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
اونجاپیام دادم لطفاجوابموبده

باشه

سلام دوستان من مشاور و نماینده هلدینگ بین المللی شرکت دانش بنیان هستم واین به شغل اینترنتی رسمی و معتبربا درامد بالا و تضمینیاز تمام اقشار جامعه دعوت ب همکاری میشوددانشجویان کارمندان سالمندان اساتید افراد در مشاغل ازادو حتی خانم های خانه داربا دوره اموزشی رایگان کار با سایتو پشتیبان اموزشیبا درامد روزانه دست کم 100 هزار از داخل منزل یا محل کار فعلیتانافراد علاقه مند به ایدی زیر پیام دهند@SaraNodratzehi
۳۰ درصد چقدر میشه کجا بدم بفروشم پول لازمم

چقدداری؟ اگه سهامت14میلیون باشه میشه حدود 4میلیون.اگه سهام اصلیت532تومنی باشه امروز 17میلیون بوده 

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن.....