سلام. شوهرم پیک متوریه گاهی سرویس اخر رو میاد دنبالم که باهم بریم مثلا دلم واشه. دیشب امد دنبالم رفتیم بالا شهر بعد جلویه یه خونه دوطبقه واستاد که یه برقش روشن بود و صدای آهنگ میامد رف ایفون رو زد یه خانومی درو باز کرد .من دقیقا یک ساعت دم در منتظر بودم این نیامد که نیامد. واستین ادامشو میزارم
ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو مجو هرگز اومعنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز
بعدش گوشی یکی رو گرفتم زنگ زدم گفتم میاد یا برم خونه😐میخاستم بزارم بیام خونه ولی سویچ موتور دستم بو ...
چراچکیده میگی؟داری فکرمیکنی ادامشوچطوربسازی؟😧
خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
فرار کردم سمت خیابون با گریه. اونم هی امد دنبالم که بیا سوار شد گفتم این چه پیکی بود زود پولشو میگرفتی میامدی دیگه .توی خونه زنه تنها چی کار داشتی؟؟؟بعد التماس کرد قسم و ایه اینجا خونه نیس و شرکته و خلاصه سوار شدم.
ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو مجو هرگز اومعنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز
اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌