2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 39 پست
یعنی یاد حرفاش میوفتم اعصابم خرد میشه

منم مادرشوهرم میگفت حلالتون نمیکنم اگر دومی نیارید من نگفتم اقدامیم فکرمیکنن نمیخوایم این خودش حسن هست ولی خیلی منتظرم برام دعا کنید

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
حتما برو زیر نظر دکتر30به بالا خیلی ریسک داره نمیخوام بترسونمت ولی حتما زیرنظردکتر باش 

کی گفته ۳۰ به بالا ریسک داره؟ تازه از ۳۵ به بالا یک سری ریسکا بیشتر میشه یک درصدی.

استارتر عزیز نگران نباش من با تخمدان پلی کیستیک و ۱۴ سال جلوگیری با قرص ماه اول باردار شدم تو ۳۳ سالگی. اصلا استرس نداشته باش😊هیچی بهتر از ریلکس بودن نیس

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما برو زیر نظر دکتر30به بالا خیلی ریسک داره نمیخوام بترسونمت ولی حتما زیرنظردکتر باش 

خواهر بزرگم پارسال اولین بچه ش بدنیا اومد 2 سال از من بزرگتره

از بسکی بیخیال بود  البته 2سال بعد من ازدواج کرد  یه سال بعد ازدواجش بچه دار شد

اسی زودتر اقدام کن که انشاالله زیر ۳۵ باردار بشی

من تازه سقط کردم یکی از فامیلاهم با من باردار بود حالا بعضیا تا منو میبینن میگن اگه الان سقط نکرده بودی بچت با فلانی بود 

نمیدونن تقصیر من نبوده و با حرفاشون دل میشکونن

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

خواهر بزرگم پارسال اولین بچه ش بدنیا اومد 2 سال از من بزرگتره از بسکی بیخیال بود  البته 2سال ب ...

عزیزم ناراحت نشو کلی گفتم،ان شالله باردار میشی میفهمی چی میگم انقد استرس بهت میدن که فقط دلت میخواد نی نی دنیا بیاد بدونی سالمه.بس که ازمایش سنو های سلامت میفرستنت

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
خدا خیرتون بده ایجور میگید دلم آروم میشه

اصلااااانگران نباش و با ارامش اقدام کن

خدا بخواد ادمی بدنیا بیاد حتماا میاد عزیزم🤗

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       
اسی زودتر اقدام کن که انشاالله زیر ۳۵ باردار بشی من تازه سقط کردم یکی از فامیلاهم با من باردار بود ...

من نمیفهمم اینا که نیش زبون دارن از خدا نمترسن دل یه نفرو میشکنن؟؟؟؟؟؟

انشالله خدا بهت  بچه سالم بده

ان شالله شماهم نی نی خشکل تپل بهت بده وبدون اینکه انتظار بشی فوری نی نی دار بشی عزیزم😍ولی اینو که میگم برو زیرنظر دکتر همه ازمایش های قبل بارداری رو بده و شوهرتم ازمایش بده من خودم بعد8ماه اقدام فهمیدم شوهرم کم تحریکی داره پس همون اول بفهمی خیلی بهتر زودتر برطرف میشه تا بعدچندماه

شیش سال بمن این حرفو زدن ولی وقتی خودم دلم خواست آوردم اینقد به دیگران توجه نکنین برای ما ماه چها ...

ایشالله ی بچه سالمو سلامت ب دنیا میاری💛

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
انشالله ممنون گلم

خواهش میکنم عزیزدلم

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑