2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 25 پست
همینو بگو ولی ذاتا ادم خوبیه در ماه یکی دوبار میخونه دیگه نه 

اونم خوبه به همه چیزای مذهبی احترام میزاره هیات میره عاشق کربلا و اماماست احکامو بیشتر از من بلده ولی نماز نمیخونه

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️
نمیدونم والا، همسرش شمایی پس با خلق و خوش آشنا هستی ... پس بگرد راهی پیدا کن اگه مشکلی بود که از من ...

آره هر روشی تونستم پیاده کردم با ملایمت بهش گفتم باهاش قهر کردم با عصبانیت گفتم هیچکدوم کار ساز نبود ممنون عزیزدلم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحتیت رو در این زمینه بهش نشون بده و تا حد ممکن در این مورد باهم حرف بزنین ولی مواظب باش تبدیل به ...

همه راهیو رفتم بخدا توش موندم دلم میخواد زودتر راه راستو پیدا کنه دلم میخواست عین برادرش بود که نمازش ترک نمیشه .مرسی بابات نظرت عزیزم ❤

البته شنیدم که اگه کسی ازخانوادتون نماز نمیخونه از این راه استفاده کنین که بین یا بعد نمازهاتون ۶۶ تا یا ۶۰ تا یا الله بگید .. طرف بر میگرده.. تضمینیه ولی برو دقیق تعدادشو و زمان ادای ذکرو مطالعه کن

مهم اینه که در درجه اول انسان باشه  بخدا ب نماز نیس  من ادم میشناسم نماز جماعتو اینا میر ...

از هر نظر خوبه حیفم میاد این یه کارش بد باشه

البته شنیدم که اگه کسی ازخانوادتون نماز نمیخونه از این راه استفاده کنین که بین یا بعد نمازهاتون ۶۶ ت ...

مرسی عزیزم