2777
2789
عنوان

دوستم چرا اینکارو میکنه🙄

75 بازدید | 4 پست

دوست صمیمی هستیم 

وقتی چت میکنیم هی آف و آن میشه ،حتی اگر خودش اول پیام داده باشه

مثلا اگه الان پی ام بدم ۵ دقیقه دیگه میاد جواب میده 

بهش گفتم فکر میکردم فقط وقتی سرکاری اینجوری ولی الان که خونه ای هم فرقی نکرده 

من خیلی بدم میاد اینجوری آخه من اگه کسی برام مهم باشه سریع سین میکنم و هرکاری دارم میذارم کنار 

حالا فکر نکنید دوسم نداره ،اتفاقا اون منو بیشتر دوست داره ولی واقعا نمیدونم چرا اینطوره 

یه پیج داره تو اینستا ۳ هزار نفر فالور داره بعد هی عکس استوری میزاره اونجا احساس میکنم موقع هایی که آف میشه هم میره اونجا ولی بازم بهم بر میخوره 

من یه زمانی انقدررر شاخ بودم😂😂😂🤭اینا آرزوشون بود جوابشون رو بدم حالا که صمیمی هستیم بعد چند سال اینجوره 

الان منم میخوام مثل قبل بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا گفتم چی شده خوب حالا یه دیقه زودتر یا دیرتر مه فرقی میکنع ولی میتونی بش بگی وقتی باهام چت میکنی خواهشا انقد نرو اینستا اینجوری بم بر میخوره تماااام

امسال۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.خدایاشکرت