2777
2789
عنوان

خوشگلایی که لنز زیاد میزارید بیاید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 32 پست

من که دستمم بشورم اینقدر برام سخته گذاشتنش که ده بار میفته رو میز میفته کف دستم میفته زمین تا بزارم هروقت بخوام بزارم باید یکساعت قبلش شروع کنم از بس پلک میزنم نمیشه بعدشم که میزارم هی چشمم آب میاد وانگار خار تو چشممه😥

خدایا شکرت♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عشقم. کی گفته لنز بده. خیلی هم خوبه. من عاشقشم. فقط لنز سه ماهه میگیری تا همون سه ماه استفاده ک ...

منم عاشق لنزم شما روزانه استفاده میکنی؟طبی یا رنگی؟چه مارکی خوبه؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
من تا حالا لنز رنگی استفاده نکردم  لنز طبی استفاده میکنم و اصلا هم مشکی برام پیش نیومده قبل و ...

چه جوری میزارین تو چشم

خیلی سخته

منچند سال پیش یکی حریدم ازبس نتونستم استفاده کنم خراب شد انداختم رفت😐

چه جوری میزارین تو چشم خیلی سخته منچند سال پیش یکی حریدم ازبس نتونستم استفاده کنم خراب شد انداختم ...

خیلییی راحته من بدون آیینه هم میزارم

میزاری رو انگشتت نگاه به بالا میکنی میزاری رو سفیدیه چشت بعد چندبار پلک میزنی😃

عزیزم من 8 ساله استفاده میکنم البته طبی رنگی یا گاهی طبی بی رنگ من حتی حمومم باهاش میرم یا خواب بعد ...

مرسی عزیزم میشه بگی مارک لنز خوب که طبیعی هم باشه چیه؟واین محلول لنز که گفتی قیمتش چنده؟

منم عاشق لنزم شما روزانه استفاده میکنی؟طبی یا رنگی؟چه مارکی خوبه؟

حال باشم هر روز نباشم نه. رنگی استفاده میکنم. مارک خاصی رو نمیدونم. میرم داروخونه میگم لنز خوب😅بین ۸۰ تا ۱۵۰ متغیر بود لنز هایی که خریدم

حال باشم هر روز نباشم نه. رنگی استفاده میکنم. مارک خاصی رو نمیدونم. میرم داروخونه میگم لنز خوب😅بین ...

مرسی عزیزم