سلام بچه ها،من دیشب بابام اینارو واس شام دعوت داشتم بعد که میخواستن برن ی ماجرا پیش اومد:خواهر شوهرم که زن عمومه با عموم دعوا دارن دوتا بچه بزرگم دارن در آستانه طلاقن،بعد خواهر شوهرم زنگ زد به شوهرم و جریان دعوا رو گفت شوهرمم نگاه نکرد بابام هس عمومو یکم دری وری گف،بابامم پاشد که بیا بریم دیگه به شوهرمم گف به تو ربطی نداره دخالت نکن
نه من ناراحتم که بابام ناراحت شد خیلی بد شد که،دلم میخواد ولش کنم برم قهر خونه بابام
وا بخاطر یه مسئله کوچیک قهرکنی؟ بچه که نیستی. به شوهرت تذکر جدی بده دفعه ااخرش باشه جلو بابای تو از عموت بد بگه شعور داشته باشه تو ناراحتی نسبت هارو یادش نره
قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
من ک کاری ندارم شوهرم میگم تو هم پاتو بکش بیرون از این جریان به تو ربطی نداره نمیفهمه دیوونه،به برادر شوهر بزرگم زنگ زده گفته به من ربطی نداره میگم تو هم اینجوری بگو نمیگه اه
نه من ناراحتم که بابام ناراحت شد خیلی بد شد که،دلم میخواد ولش کنم برم قهر خونه بابام
نه بابا قهر چیه براش کامل بگو ک مثلا تو قضیه برعکس بود چطور تو ناراحت میشدی ما هم ناراحت شدیم بگو ما خودمون زن وشوهریم دعوا داریم آشتی داریم تو زندگیشون دخالت نکنیم بهتر
درکل زندگی یکی دیگه به کسی ربطی نداره نه به شوهرت نه بابات نه به تو
شما زندگی خودتون رو دارین اونا هم خودشون کلا خودتون رو از ماجرا بکشین کنار
به خواهرشوهرتم بگو زنگ نزنین شوهرمو پر کنین یا به عموت
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
من که هیچ وقت تو همچن مواقعی به شوهرم اجازه دخالت نمیدم همیشه میگم همه دعوا ها که به جدایی ختم نمیشه اگه اونا آشتی کنن تو ادم بده میشی ول کناااا
البته خودمم خودمو میزنم به نشنیدن به من چه که بخاطر زندگی یه نفر دیگه جنگ اعصاب واسه خودمون درست کنم