2777
2789
عنوان

من چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 48 پست
نه من ناراحتم که بابام ناراحت شد خیلی بد شد که،دلم میخواد ولش کنم برم قهر خونه بابام

وا بخاطر یه مسئله کوچیک قهرکنی؟ بچه که نیستی. به شوهرت تذکر جدی بده دفعه ااخرش باشه جلو بابای تو از عموت بد بگه شعور داشته باشه تو ناراحتی نسبت هارو یادش نره

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو کاری نکن 

من ک کاری ندارم شوهرم میگم تو هم پاتو بکش بیرون از این جریان به تو ربطی نداره نمیفهمه دیوونه،به برادر شوهر بزرگم زنگ زده گفته به من ربطی نداره میگم تو هم اینجوری بگو نمیگه اه

نه من ناراحتم که بابام ناراحت شد خیلی بد شد که،دلم میخواد ولش کنم برم قهر خونه بابام

نه بابا قهر چیه براش کامل بگو ک مثلا تو قضیه برعکس بود چطور تو ناراحت میشدی ما هم ناراحت شدیم بگو ما خودمون زن وشوهریم دعوا داریم آشتی داریم تو زندگیشون دخالت نکنیم بهتر

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤

درکل زندگی یکی دیگه به کسی ربطی نداره نه به شوهرت نه بابات نه به تو 

شما زندگی خودتون رو دارین اونا هم خودشون کلا خودتون رو از ماجرا بکشین کنار

به خواهرشوهرتم بگو زنگ نزنین شوهرمو پر کنین یا به عموت 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
😂😂😂

جدی میگم😄😄

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
دختر عمو پسر عموان،شوهر منم پسر عموی بابامه 

آهان .بگو تو دخالت نکن مطمئن باش این دعواها و طلاق بحثش به خونه توام کشیده میشه بهش بگو خودشون میدونن به ما ربطی نداره

پرهام=قلب مامان
اره والا منم همینو میگم نمیفهمن چقد بی عقلن

من که هیچ وقت تو همچن مواقعی به شوهرم اجازه دخالت نمیدم همیشه میگم همه دعوا ها که به جدایی ختم نمیشه اگه اونا آشتی کنن تو ادم بده میشی ول کناااا

البته خودمم خودمو میزنم به نشنیدن به من چه که بخاطر زندگی یه نفر دیگه جنگ اعصاب واسه خودمون درست کنم 

همسرت میزاشت باباتینا میرفتن بعد فحش میداد در صورتی ک اصلا جلوی تو هم نباید اینکار و بکن مثلا عموت&n ...

ای بابا میفهمه این کلش خرابه به این زنگ زده و الا دو تا برادر شوهر بزرگترم دارم

من که هیچ وقت تو همچن مواقعی به شوهرم اجازه دخالت نمیدم همیشه میگم همه دعوا ها که به جدایی ختم نمیشه ...

خب منم همینو میگم میگه نه خواهرمه بهم زنگ زده من نمیگم به من ربطی نداره و اینا