2777
2789

۷۰ تا انشالله بحق خانوم زهرای مرضیه خبر بارداریشون بشنوی ،،،تونستم بازم برمی دارم 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۱۰تا ایشاالله دامنش سبز بشه

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

۱۰ تا دیگه

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

٢٠ بار

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

۲۰۰ تا دیگه میفرستم 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢