2777
2789
سلام مهربونم حتما من ۵۰ تا 😊

سلام گلم.

صبحی تو فکرت بودم حالت خوبه؟

ممنونم از اینکه همیشه شرکت میکنی انشاءالله عاقبت بخیر بشی عزیزدلم مهربونی از توئه نه من🌸🌸🌸😍😍😍🌷🌷🌷🌷❤❤❤❤خدا ازت قبول کنه انشاءالله و هزاران برابر خیرش رو به خودت برگردونه و به تمامی ارزوهات برسی الهی عزیزدلم😌😌😌😌😘😘😚😚😚😚😚😚

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام گلم. صبحی تو فکرت بودم حالت خوبه؟ ممنونم از اینکه همیشه شرکت میکنی انشاءالله عاقبت بخیر بشی ع ...

ممنون عزیز دلم خیلی خوبم خیلی امروز بعد ۴ سال حاجتمو گرفتم خوشحالم عزیز ان شاءالله شما هم به خواستت برسی من همیشه دعات میکنم 😍❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ممنون عزیز دلم خیلی خوبم خیلی امروز بعد ۴ سال حاجتمو گرفتم خوشحالم عزیز ان شاءالله شما هم به خواستت ...

واااااای خداروشکر انشاءالله همیشه شاد باشی خانمی لبت همیشه خندون باشه و زندگیت سراسر خوشبختی

ممنونم از محبتت گلم😍😍😍😍❤❤❤🌸🌸🌸🌸منم دعاگوت هستم🌷🌷😌😌😌😌💕💕💕💕

واااااای خداروشکر انشاءالله همیشه شاد باشی خانمی لبت همیشه خندون باشه و زندگیت سراسر خوشبختی ممنونم ...

شما که عزیزی میدونی دلم روشنه به همه چی آخه دختر به این مهربونی ان شاءالله شما هم حاجتت روا شه😊😘

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
@aramesh18     @سرینتیپیتی     @زویش     @منتظره_معجزه   ...

چشم گلی من ۲۰ تا بزمیدارم .لطفا بگو برای اثبات بی گناهی داداش منم دعا کنن

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪
شما که عزیزی میدونی دلم روشنه به همه چی آخه دختر به این مهربونی ان شاءالله شما هم حاجتت روا شه😊😘

چقدر حسم بهت قویه ک امروز حاجت روا شدی و من صبی و دیروز عصر ب فکرت بودم ممنونم گلم. خوبی از توئه تو مهربون تری😍😍😍😍🌷🌷🌷❤❤❤❤❤

چقدر حسم بهت قویه ک امروز حاجت روا شدی و من صبی و دیروز عصر ب فکرت بودم ممنونم گلم. خوبی از توئه تو ...

😊❤😊❤😊❤😊❤

چشم گلی من ۲۰ تا بزمیدارم .لطفا بگو برای اثبات بی گناهی داداش منم دعا کنن

عزیزم قبول باشه دلم میگیره اینقدر درگیر داداشتی من ک پیش خدا ابرویی ندارم ولی از خدا میخوام به ابروی بقیه اعضای تاپیک انشاءالله مشکل داداشت حل کنه به دلم افتاد واسش یک یس بخون امروز میخونم براش🌸🌷

@پفسه     @fatme25     @مادرمنتظر۷۱     @ملکه__یخی   &n ...

ممنون عزیزم ۵بار میخونم😘🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕