عشقی که به زور جدا شه رو باور ندارم...... تموم شد نامزدی بعد از 5 سال انتظار بهم خورد و...... واقعا ...
درمورد حرف اول بگم که حتی اگه عاشقا پای هم بمونن و خانواده دختر نخوان آب از آب تکون نمیخوره
دوما من دخالت یا توهین نکردم شما اگه جنبه شرکت تو تاپیکی که تبادل نظر صورت میگیره رو نداری بهتره شرکت نکنی عزیزم
من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نمیدونم شما تحمیل میکنی طرز عاشقی رو وگرنه من با همه اوکی هستم 🙁🙁
نه عزیزم من نه چیزیو تحمیل میکنم نه به خودم اجازه میدم از کلمه سیفونو بکش و فلان استفاده کنم و شخصیتمو خورد کنم
اگه اوکیی که خب پس مشکلی نیست گلم💫
من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم
واقع نگر بودن خيلي خوبه، گذشته رو نمیشه تغییر داد. اون پسره زن داره اما من سنگینی نگاهش حس میکنم، عشق اولش بودم...... میدونی عاشقی خیلی خوب هست و خیلی هم بد میتونه باشه اما ایران واقعا عاشق نیستن، نمیدونم اینکه سختی میکشن و توهین و تحقیر و شخصیت های ناپسند رو عشق میدونن و اون فرد حتی تا بعد از ازدواج هم یادش براشون باقی میمونه...... منم به اون فکر میکنم قلبم میریزه اما خب واقعیت رو میچسبم و چیزی که دارم دلیل نداره شبا نگا عکس کسی کنم و گریه کنم وقتی یه نفر دیگه داره محبت میکنه بهم و کنارم ایستاده.. عشق عجیبه و غریب