2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زبونمو گاز بگیرم یعنی نمیگیریم؟ خیلی از دکترا اعتقاد دارن تا یه همه گیری عمومی پیش نیاد ثبات پیدا نم ...

دکترا مگه خدان. والا من مادر یاپدرم بگیره سکته میکنم چون جفتشون بیماری قلبی دارن. این دکترا چرت وپرت زیادمیگن فقط بلدن خبر بد بدن خاک توسرا نمیتونن ی داروی چیزی بسازن 

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
من هیییچ علامتی ندارم فقط از صب خیلییی دلپیچه دارم دوروز پیشم انگار سرماخورده بودم برم تست بدم؟یا ...

فک نکنم کرونا باشه.خیلیا الان سرماخوردن تو استانایی ک خنکه هوا

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺

دکترا مگه خدان. والا من مادر یاپدرم بگیره سکته میکنم چون جفتشون بیماری قلبی دارن. این دکترا چرت وپرت ...

همه ماها پدر و مادر داریم و روزی پدر و مادر میشیم اما دلیل نداره جلو واقعیت جبهه گیری کنیم که. با یه بیماری اپیدمی جهانی رو به رو ایم

همه ماها پدر و مادر داریم و روزی پدر و مادر میشیم اما دلیل نداره جلو واقعیت جبهه گیری کنیم که. با یه ...

میخام صدسال سیاه این حقیقتو باورنکنم. من خانوادمو ب دست خدا سپردم و خیالم راحته البته درکنارشم خیلللی رعایت میکنن

میخام صدسال سیاه این حقیقتو باورنکنم. من خانوادمو ب دست خدا سپردم و خیالم راحته البته درکنارشم ...

اعصاب نداریااااا 

حالا شما دوست داری واقعیت رو نبین . انشالله بلا از خانوادت دور باشه 🌹😐

اعصاب نداریااااا  حالا شما دوست داری واقعیت رو نبین . انشالله بلا از خانوادت دور باشه 🌹😐

اخه من شدیدا روپدرمادرم حساسم فک نکنم هیچکس تو دنیا اندازه من وابسته مادروپدرش باشه. دست خودم نیس قاتی میکنم

مرسی همچنین خانواده شما