بچه ها من و پسر عموم خیلی وقته همو میخوایم اما خیلی بخاطر ازدواج فامیلی ک میگن فرزند معلول میشه یا مثلا هر چیز دیگ ای ک اختلاف بین خونواده ها میشه خیلی میترسم نمیدونم کار درستیه یا نه زن عمومم میگه بچتونم حتما باید پسر باشه دختر. یه درد. نمیخوره ولی من ک نمیتونم تو خلقت خدا دست ببرم پسر عمم هم نمیتونه کاری کنه مامانش دیکتاتوره چی کار کنم 😭😭نمیتونم بدون اون باشم ولی نمیتونم با خانواده عموم اینا کنار بیام
اگر من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم خانواده ۸۰ درصد تو زندگیت ناثیرداره.....اینو شب نامزدی بهم گفتن ولی من به حرفشون خندیدم الان میبینم واقعا درسته.....منم حانواده شوهرم پسردوستن سر بارداریام خیلی عذاب کشیدم خیلی...بارداری اولم خدابهم پسر داد با اینکه یدونه پسرداشتم بازم بارداری دومم حرفاشون واسم عذاب بود بنظرم با این خانواده پیرمیشی پیر
تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم