2777
2789

عزیزم هیچ وقت ازقرص برای رفع درد پریودی استفاده نکن زن عموی من وحشتناک درد میکشید موقع پری شدن رفت دکتربراش شیاف نوشت میگه الان اصلا نمیفهمم چجوری پری میشم کی میشم

سَن بنیم حیاتم سن 💜A💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون پشه نمیزاره

پشه😂😂ببین چند تا چشم داره😂😂آخه تو اینستا یه قرعه کشی بود استوری گذاشته بود پشه چند تا چشم داره ؟ 😂😂بعد نوشته بود به اولین جواب درست جایزه میدن  تو اینترنت هرچی گشتم نبود 😐😐

شب خونه دوستت میمونی ؟ خوشبحالت کاش دوست من یذره ام دلش برام تنگ میشد حداقل زنگ بزنه بگه بیا پیشم بب ...

عزیزم بستگی به صمیمیت بین خودت و دوستت داره  ما همسرامون هم باهم دوست هستن و دخترامون هم سن کلا روابط خانوادگی داریم  

عزیزم بستگی به صمیمیت بین خودت و دوستت داره  ما همسرامون هم باهم دوست هستن و دخترامون هم سن کلا ...

خوشبحالت عاشق اینجور دوستیام😍😍پایدار باشه عزیزم . دعا کن دوست منم یه زنگی بزنه حداقل ببینمش دلم تنگه ولی اون عین خیالش نیس 😔

کرونا دارم شب اولیه ک  بچم ازم دوره خوابم نمیبره دارم گریه میکنم 😢

آخی خیلی ناراحت شدم دعا میکنم زودترانشالله به حق فاطمه زهراحالتون خوب بشه خیلی مریضیه بدیه😞😔😔😣ازکجا مبتلا شدین پس؟

سَن بنیم حیاتم سن 💜A💜
آره فقط کمرم هست ولی دردش خیلی اذیتم می‌کنه 😓😐

من خودم همیشه کمرمو با کیسه اب گرم اروم میکنم 

اصلا دارو نمیخورم 

یعنی برای من اصلا اثر نداره دارو 

وقتی هم نوجوون بودم همزمان درد و تهوع داشتم شیررو داغ میکردم یکی دو تا قاشق سرپر غذاخوری عسل میریختم توش اروم اروم چون تهوع داشتم با قاشق داغ داغ میخوردم لیوان شیر که تموم میشد درد کمرم تموم میشد و تهوع هم خوب میشد

من تابحال استفاده نکردم شما میدونین عوارضش چیه ؟؟؟؟

فکر کنم عوارضش تو اینترنت باشه 

ولی یکی که شنیدم به کلیه ها اسیب میزنه مصرف بالاش

شاید باعث اسیب به معده و کبد بشه 

درسته که ادم نمیخوره ولی بالاخره وارد خون میشه و مثل مسکن عمل میکنه