2777
2789
عنوان

مرگ دوعزیز

288 بازدید | 16 پست

سلام من دوسال پیش برادرم ناگهان در اثر ایست قلبی فوت کرد از بس برای مادرم وما سخت بود دائم گریه وزاری می کردیم، خواهرم که پشت سر برادرم بود شش ماه بعد سرطان ریه گرفت خواهرم از همه ما هم از نظر قیافه وهم اخلاق بهتر بود زبانزد فامیل بود زیبایی فوق العاده داشت درسو بعد از دوسال تحمل بیماری ناباورانه آسمانی شده آنقدر برای مادرم وما سخته که نمیدونم چطوری تحمل کنم شب وروز ندارم در عرض دوسال خواهر وبرادرمو از دست دادم شما چطور تحمل کردید به من بگید من چکارکنم تا دق نکنم

منم پدر مادرم رو از دست دادم خیلی خیلی سخته خدا بهتون صبر بده 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

منم نزدیک بودامشب داغ دخترجاری ببینم که خدارحم کرددختره یک سالش بودسرش خوردبه دیوارواقعامردبعدیهوبرگشت الان بیمارستان بردنش همه صورتموکندم پاهام ازحرص رفته بود

😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم..اول تسلیت میگم..دوم اینک فراموش کنی دروغه ولی راهش اینه شب بیدار نمون..غروب شد بخاب..شب موقع دلتنگیه..شب ک میشه آدم حالش خراب ..فکرو ذهن داغون و غم عالم میباره براش.زمان هم مهر و سرد میکنخ

از دست دادن عزیز سخته خیلییییی نمیدونم چی بگم من خودم روانی شدم بخاطر فوت پدر مادرم ی مدت دارو میخوردم هیچ چیزی به فکرم نمیرسه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
چطور از غروب بخابه؟ نکنه نصف شب بیدار شد؟ 

اصلا انگار یکی ادمو بیدار میکنه مثل فیلم میاد جلو چشممون 

منکه حتی ی بوی عطر یا ی صحنه تو خیابون میبینم یهو میرمممم تو یادشون 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....