2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 26 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منک حامله بودم شوهرم نذر ش داش خواهرشوهرام اومدن یکیشون ک هیچی یکیشونم سبزی پاک کرد ینی کمک کرد و شست از اخرم گف امسال حامله ای کمکت کردم ها از سال دیگ خبری نیس یکی نیس بگ نذر نذر داداشته بچه داداشتم تو شکم منه انقد بیشعوری خواهرشوهردیگمم ک کمک نکرده بود تایید کرد خندید

برام نیتم صلوات میفرستید ممنون مهربونا

باید می زدی به شوخی و خنده و میگفتی عزیزم اگه جوراب نشسته هم داری بیار بشورم برات🤣🤣🤣

بعدشم میخندیدی و بعد از شستن ظرفا میرفتی لم میدادی رو مبل

اگه پر رو تر از این حرفا بود و می گفت چرا گاز رو پاک نکردی باید تعجب می کردی و می گفتی وااا من فکر کردم شوخی می کنی باهام که گاز خونه ی تو رو پاک کنم، والا من که روم نمیشه هیچ کس جای من تو خونم زحمت بکشه 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
باید می زدی به شوخی و خنده و میگفتی عزیزم اگه جوراب نشسته هم داری بیار بشورم برات🤣🤣🤣 بعدشم میخند ...

پررو تر از این حرفاست

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
دلم برا داداشم می سوزه ک بعد بد اخلاقی می کنه باحاش

دلت واسه خودت بسوزه برادر دل سوز آدم نیست 

از طرف زخم خوره

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭