2789
چرا حس میکنم فهمیدی چی شده!؟☹️

😂میخوام نخندم نمیزاری

دارم درکت میکنم مثلا دیونه

خو هر کی تو زندگیش تو موقعیت های مختلفی قرار میگیره

منم موقعیت ها خودم تقریبا اومدن تو ذهنم برا درک کردنت

حالا شاید اصن فکرشم نکرده باشم ک مشکلت چیه

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی شرمنده🌹

نه قربونت این چه حرفیه

دلم میخواد تا جایی ک میتونم یکاری کنم حالت خوب شه

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
لطف داری عزیز🌹🥰

حالا دیگ بهش فک نکن🤗⁦❤️⁩🤗⁦❤️⁩