2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا هرماه    

بقول اون کاربر منم هرماه نگران و دلتنگ نی نی بودم میرفتم ببینم چخبره چیکامیکنه😂😂

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
منم تاحالا دوبار رفتم اینبار واس جنسیتش دلم پر میزنه زود برم.نی نی شما دخمله یا پسمل؟

من ان تی وانو مالی گفت پسره ، اما  ریسک داشتم تو یکی از موردا سل فری دادم اونم قطعی پسر نوشته بود دیگه مطمین شدم

من بچه اولمه پسره ،اما معلومه حسابی دلت دختر میخواد ها ،احتمال نداد بهت تو ان تب

منم بچه اولمه والا جنسیتش مهم نیس دختر پسر فقط سالم .فقط مخام بدونم زود.ان تی بهم نگفت

پسرم😍🤗
ویییی عجبا پول پیدا کرده بودی

نه بخدا همش بخاطر این بود بچه قبلمون ناقص بود دبگه سرپسرم ترسیدم چون هرباردکترسونومینوشت بخاطرابنکه آب دوربچه هم کم بود هرماه میرفتم چک میکرد

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
چرا ناقص بود کی مشخص شد    

۱۳هفته مشخص شدفامیلم نبودیم خیلی بدبودخیلی دردکشیدم ولی الان خداروشکر پسرم ۲سال۴ماهشخ.سالم ویرحال.الانم باردارم خیلی حالم بهم میخوره شماحالتون بدشده? من همه چی از چشم افتاده دلم واسه هیچی نمیره.توچی?

۱۳هفته مشخص شدفامیلم نبودیم خیلی بدبودخیلی دردکشیدم ولی الان خداروشکر پسرم ۲سال۴ماهشخ.سالم ویرحال.ال ...

خداروشکر .ماهم فامیلیم نگرانم .من اوایل تهوع داشتم ولی الان نه قرص میخورم گاهی چون باز صبا حالت تهوع میاد.ولی خداروشکر دیگ خوب میخورم تو یه ماه 2 کیلو اضافه کردم

پسرم😍🤗