2821
2789
عنوان

دختردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 27 پست
اخه میدونی اگه یه بار بهت بگن یا دوبار بگن ادم ناراحت نمیشه ولی همش میگن عمه خودم میگه تو بمیری گریه ...

وای .. ولش کن  حالا اگه دو تا دختر داشتی می گفتن دخترزایی و پسر نداری و...🙄😁 برای دل خودت زندگی کن نه حرف دیگران . اگه خودت واقعا دوست داری و توانایی جسمی روحی و مالی هم داری خب یه دختر هم بیار که دختر واقعا مونس و همدم میشه 😊 اگه هم که نمی تونی پی ولش کن و با پسرهای گلت عشق کن 

برای دختر باید چیزای سرد مصرف کنی هم خودت هم شوهرت

شیرینیجاتم نخور ترشی بیشتر مصرف کن

۲ تا ۳ روز قبل پریود عم نزدیکی داشته باش

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🙄🙄ولش کن بابا منم دوتا دختر دارم عییییین این حرفا رو به منم میزنن بابا انقدر مردم فضولن ول کن یگوش ...

یکی از دوستام منو دید یه بار گفت میبینم که ملکه شدی پسر میزایی ولی هیچی به دختر نمیرسه الان دومی رو بارداره اینم دختره  اون روز گریه میکرد میگفت دعا کن اشتباه باشه  پسر بشه منم خوب بود جوابشو میدادم میگفتم هیچی به دختر نمیرسه 

من شرایطم برعکس شما بود دوتا ناز دختر دارم دلم پسر میخواست چون میدونستم حسرتش بدلم میمونه با رژیم و دارو  پسر باردار شدم البته بگما بسختی و دوسال طول کشید ولی خداییش دختر بچه خیلی شیرینتره و یه چیز دیگه س همسرم اصلا ذوق نداره میگه دختربچه دوست دارم اگه شرایطشو داری اقدان کن بعدا پشینمون نشی

من شرایطم برعکس شما بود دوتا ناز دختر دارم دلم پسر میخواست چون میدونستم حسرتش بدلم میمونه با رژیم و ...

اتفاقا من پسرهامو خیلی دوست دارم مخصوصا پسر بزرگم بچه های خوبی هم هستن .ولی خب ادم دوست داره از هردوتاش داشته باشه ولی خب وقتی نمیشه چه میشه کرد بعضیا میگن خدا هرکیو  دوست داره دختر میده الان یعنی خدا از منن بدش میومده پسر داده.من با این حرفها مشکل دارم ولی خب حسرتم ندارم

اتفاقا من پسرهامو خیلی دوست دارم مخصوصا پسر بزرگم بچه های خوبی هم هستن .ولی خب ادم دوست داره از هردو ...

همه دوست دارن از هرجفتش داشته باشن ولی مصلحت خدا چیز دیگه ای اگه میدونید که بعدا حسرتشو نمیخورین به حرفای اطرافیانتون توجه نکنین