2777
2789
حالاکسی شمارونفرین کرده خدایی نکرده؟؟منو دوستمون منظورمون اونایی هستن که رعایت نمیکنن چون واقعا مدیو ...

نه من کارنکردیم هرکی بمن کنه بخودش برگرده والا انقدرا مستحق نفرین هستن دیگه نمیتونم سیاسی حرف بزنم شماهم برسید به اون نفرینا موج منفیش بخودتون برمیگرده 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موج منفیش برمیگرده دعاکنید عقلشون بیاد سرجاش مترو و لی ارتی هم بگید و خیلی خیلی جاها که رعایت نمیکنن ...

من منظورم کلیه وهمه اونایی که رعایت نمیکنن روگفتم حالاچرا ب شمابرخورده؟؟

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
نه من کارنکردیم هرکی بمن کنه بخودش برگرده والا انقدرا مستحق نفرین هستن دیگه نمیتونم سیاسی حرف بزنم ش ...

باشه امیدوارم که شمامستحق این نفرینا نباشید چون منو این دوستمون نیستیم که نفرین میکنیم خیلیا جونشونو ازدست دادن مثل همین پرستارا وکادر درمان عزیزمون ومیدونم که خونواده های اونا راضی نیستن از آدمایی که رعایت نمیکنن

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
رژیم خاصی گرفتید؟آفرین به ارادتون👌

ممنون عزيزم

كالري شماري كردم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

تالار بسته است 

ولی تو خونه یا پارکینگ یا کارواش عروسی میگیرن 

وقتی شعور نباشه نمیشه کاریش کرد باید حتما کرونا بگیرن چندتا خانواده عزادار بشه تا بفهمن خطرناکه 

مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂
ن عزیزم تو تالار همین خطرناک تو شهر ما عروسی بوده مادرشوهر موقع بستری فوت کرده عروس و چند تن از اعضا ...

درسته عزیزم منم نگفتم کار صحیحیه ولی حداقل تالار را زدعفونی میکنن خودشون مدیریت میکنن حتی توی اصفهان بازرس هم میاد