2777
2789

چهارسال با هم بودیم از روزی که رفت سربازی تا الان که استخدام شده. اومد خواستگاری چون کار نداشت و راهمون دور بود و کار منم شهر خودمون بود مخالفت ها شروع شد.الان رفته سرکار منم قبلا بهش گفتم کارمو ول میکنم باهات میام شهر شما. دو هفته بود که خبری نمیگرفت و همش من خبرشو گرفتم بهش گفتم مثل سابق نیستی گفت انگیزه و حوصله ندارم و انتظار باعث شده شوقی نداشته باشم برای زندگی. بزار یکم توی حال خودم باشم. الان 8روزه سمتش نرفتم. توی خونه هم نمیتونم به کسی بگم در این مورد چون باز سرزنش کردناش شروع میشه

نمیدونم چیکار کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار تو غار تنهایی خودش باشه 

ببینه چند چنده با خودش ... 

تو غربت موندن سخته خواهر من ... 

فکر نکن چون عشقت هست همه مشکلات حله ..  

اینو ی غربت زده بهت میگه خواهر من

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
یک پیامک بده وحالش رو بپرس .

آخه چند وقته همش من پیام دادم آخرین بار هم 8روز پیش بود که گفت افسردگی گرفتم بزار توی حال خودم باشم. من دیگه پیام بدم حس له شدن بهم دست میده

همه بهم می گفتن تو آدم غربت نیستی ولی من می گفتم باهاش میرم 

من خودم تو غربتم جان دل ِ...

زندگی کردن سخته ... ادم گاهی دلش برا خونه پدریش پر میکشه

خواهرشو میخواد ... داداششو میخواد

باورت میشه نزدیک ی ساله نرفتم خونه ...

بعد 9 ماه خونوادمو دیدم ... 

دوری سخته عزیزجان ... تازه کنار قوم شوهر 😕

نگم برات...

آخه چند وقته همش من پیام دادم آخرین بار هم 8روز پیش بود که گفت افسردگی گرفتم بزار توی حال خودم باشم. ...

اصلا پیامک نده 

از جون و دل بخوادت میاد ... 

نیومدم ب درک ... خودتو دست بالا بگیر 

بذار اون ب دست و پات بیفته

من خودم تو غربتم جان دل ِ... زندگی کردن سخته ... ادم گاهی دلش برا خونه پدریش پر میکشه خواهرشو میخو ...

درسته گلم منم اگه ازدواج میکردم باید 10 ساعت دور میشدم از خونوادم و از شهر میرفتم روستای که همه اقوامش اونجا هستن و فرهنگشون با ما خیلی فرق داره و اینجا کارمو که خیلی واسش زحمت کشیدم رو از دست میدادم. میدونستم انتخاب اشتباهیه ولی واقعا دوسش داشتم

درسته گلم منم اگه ازدواج میکردم باید 10 ساعت دور میشدم از خونوادم و از شهر میرفتم روستای که همه اقوا ...

عزیزم ب خدا دوست داشتن فقط برای ی زندگی کافی نیس 

خداروشکر من راضی ام از زندگیم ... ولی دلتنگی خیلی عذابم میده اجی ...

خودتو دست کم نگیر ... برگشت نگو میام غربت ... 

بذار برای ب دست اوردنت تلاش کنه ... 

منم اگه برگردم ب گذشته از شهر خودم جُم نمیخورم ... 

عزیزم ب خدا دوست داشتن فقط برای ی زندگی کافی نیس  خداروشکر من راضی ام از زندگیم ... ولی دلتنگی ...

ممنونم مهربونم . درست میگی خیلی سخته نه عزیزم دیگه خودمو دست کم نمیگیرم بسه در این مدت 4سال خودمو کوچیک کردم دیگه نمیخوام شخصیت خودمو خورد کنم