2777
2789

گیلانی های عزیز ....خودمون رعایت کنیم...ماسک بزنیم بیرون نریم....عروسی و عزاداری و مهمونی شلوغ نریم...همین چیزارو به خانوادمون و دوستامون و اطرافیان بگیم تا اینجا حداقل وضع خراب نشه...وای خدایا کمک کن....هیچکس نگیره....

ماسک# بزنیم

در# خانه بمانیم

مهمانی# نرویم...مهمونی های شلوغ....

مسافرت# نرویم

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل ایران باید خودشو توی وضعیت قرمز و هشدار ببینه

وقتی واکسنی هنوز وجود نداره ب نظر من وضعیت یعنی قرمز یعنی خواهشا رعایت کنید

بخاطر جون خودتونو خانوادتون حداقل

باور کنید این مریضی جوریه که جون من حتی به شمایی که نمی‌شناسم مربوط میشه

پس بخاطر بقیه هم که شده یکم مراعات کنیم

چند وقت هیچجا نریم بهداشتو رعایت کنیم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

و هموطنای عزیزم تا یه تعطیلی شد فرتی نرین شمال 

ما هم دلمون سفر میخواد

عروسی

تولد

دورهمی

پارک

ولی بخدا ۵ ماهه تو خونه ایم موندیم که چی 

بخاطر چی ک کرونا بره بخاطر جون شماها 

تو رو خدا رعایت کنین دیگه 

عزیزامونو هی کرونا ازمون میگیره😭😭😭

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اوندفعه که قرمز شده بود همه جا بسته شد و مردم خونه موندن تا وضع بهتر شد، ایندفعه اگه سیاهم بشه مردم دیگه زدن به بیخیالی اصلا بیرون غلغله هست، دیگه ایندفعه درست نمیشه، خدایادخودت رحم کن😭

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد

لطفا در خانه بمانید....اگر هم بیرون میرین ماسک بزنید و تو ماسک چند لایه دستمال کاغذی بذارید....فاصله رو رعایت کنید...باور کنید با رعایت هنین نکات خطر رفع میشه....اینا همه فرهنگ اجتماعیه....ما تا آخر عمرمون باید همین نکات رو رعایت کنیم....چیز بدی نیست....بهداشت عمومی چیز خیلی عالیه

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم
کل ایران باید خودشو توی وضعیت قرمز و هشدار ببینه وقتی واکسنی هنوز وجود نداره ب نظر من وضعیت یعنی قر ...

افرین...چی میشه این بهداشت عمومی رو تک به تک ما رعایت کنیم ...فکر کنیم این دیگه مثل نماز و روزه واجبه

خودم شمالیم والا انقد عروسی زیاده روز چند تا چند تا .. اصلا از مسافر گذشته مردم خودشون به خودشون رحم ...

اره ...همسایه پدرم عقد کنون گرفته بود...پدرمو دعوت کردن....پدرم گفت من در خونه خودم وایمیستم و تو مراسم نمیام ولی فاصله رو رعایت میکنم

افرین...چی میشه این بهداشت عمومی رو تک به تک ما رعایت کنیم ...فکر کنیم این دیگه مثل نماز و روزه واجب ...

بخدا من این مدت یبار هم ضدعفونی کردن وسایل و دستگیره در و پریز و در آسانسور و ماسک و دستکش رو فراموش نکردم

مادرم کرونا گرفت با وجود استرس شدید و نگرانی حتی تا کوچشون هم نرفتم

۷ ماهه اصلاح نکردم ولی منو بکشن هم نمیرم 

ولی خیلیارو دیدم آرایشگاه هرشب هرشب پیکنیک و مسافرت و دوره همی و تولد و عقد و....

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
بخدا من این مدت یبار هم ضدعفونی کردن وسایل و دستگیره در و پریز و در آسانسور و ماسک و دستکش رو فراموش ...

من فقط تا خونه مادرم و مادرسوهرم رفتم....الان دیگه با این وضعیت هشدار دوباره میرم قرنطینه...چون این موج دوم شدیدتره