2777
2789
کلی فیلم آموزشی برای درست کردن ماسک های چند لایه با روسری هست واقعا هیچ عذری برای نزدن ماسک پذیرفته ...

عزیز جا اون ماسک ها ب درد نخوره همه جا هم اخبارش پخش شد فقط ماسک سه لایه و ماسک ان نود فایده داره مولکول ریزه ز پارچه رد می شه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاو اونایین که اول گفت ماسک دردی رو دوا نمیکنه جلوی چیزیو نمیگیره.الان نظرشون ۱۸۰ درجه چرخیده معلوم ...

اینپ یه حرفیه واقعا.الان که دیدن نمیتونن جمع کنن گفتن حداقل ماسک بگیم بزنن

احتمالا گرفتم پول درمانم ندارم اتفاقا دیگه چه کنم ممانم سه تا ماسک داده بهم حالا خواستم برم بیرون می ...

بی خیال مگه چنده، معمولی بگیر، اینجا دو هزار تومان هست، به خدا خرجش کمتر از بسته اینترنت هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من واسه بچهام ازبیرون خریدم....واسه خودمم ۳۵تا شوهرم از سهمیهه شرکتش گرفته اورده.من که بیرون نمیرم ا ...

شوهرت سهمیه داره ما چی که کارگریم اصلا ز اول کرونا تا حالا یک ماسک خریدم ونم برا خودم قیمت 2/500بخام برا خودم و شورم برم می شه روزی پنج تومن ماهی ١٥٠ تومن تازه ر ماسک بر دو ساعته

یاد معاونا افتادم هیچ عذری پذیرفته نیس 😂😂

😂😂😂😂

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
ماسک پارچه ای5تومنی بخرید که قابل شست وشوعه

اخه اون ماسک ها که ب درد نمی خوره اصلا جلو ویروس نمی گیره که پس اخبار نمی بینید عکسش همه ا بود که هر ماسکی چه قد جلوی ویرو می گیره پارچه ای هیچ کاربرد نداره

عزیز جا اون ماسک ها ب درد نخوره همه جا هم اخبارش پخش شد فقط ماسک سه لایه و ماسک ان نود فایده داره مو ...

کارایی ماسک n90 برای مردم عادی زیر سوال رفته

عکس های سلبریتی های خارجی رو ببینید خیلی ها فقط یک روسری به دهن و بینیشون بستن مثل جانی دپ

سرچ کنید ببینید

و پزشک ها هم بارها اینو گفتن

برای سلامتی خودتونه هیچ آسیبی بهتون نمیزنه خدایی نکرده

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
اخه اون ماسک ها که ب درد نمی خوره اصلا جلو ویروس نمی گیره که پس اخبار نمی بینید عکسش همه ا بود که هر ...

عزیزم این صحبت مال دو سه ماه پیش بود

الان انقد اوضاع خرابه که میگن هر مدل ماسکی دارید استفاده کنید! این دفعه تلویزیون رو با دقت بیشتری ببین، خودشون در میان برنامه ها آموزش دوخت ماسک با دو تکه پارچه ۲۰*۲۰ نشون میدن

کارایی ماسک n90 برای مردم عادی زیر سوال رفته عکس های سلبریتی های خارجی رو ببینید خیلی ها فقط یک روس ...

اتفاقا اونا رو دیدم همون جانی دپ نی دونم برا مد و قشگی زده بود و زیرش ماسک پزشکی بود یا واقعا همون بود ماسکش

عزیزم این صحبت مال دو سه ماه پیش بود الان انقد اوضاع خرابه که میگن هر مدل ماسکی دارید استفاده کنید! ...

الان رفتم تو نت زده بود پارچه تان برا ماسک خوبه پارچه ههای دیگه مخصوصا پلاستیکی و مصنوعی اصلا فایده نداره حالا از این ماسک شی پارچه ای ها خوبه خرم

الان رفتم تو نت زده بود پارچه تان برا ماسک خوبه پارچه ههای دیگه مخصوصا پلاستیکی و مصنوعی اصلا فایده ...

کاچی به از هیچی

شما همون پارچه ای رو بخر یا حتی خودت با یک تکه پارچه بدوز