بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من واسه بچهام ازبیرون خریدم....واسه خودمم ۳۵تا شوهرم از سهمیهه شرکتش گرفته اورده.من که بیرون نمیرم ا ...
شوهرت سهمیه داره ما چی که کارگریم اصلا ز اول کرونا تا حالا یک ماسک خریدم ونم برا خودم قیمت 2/500بخام برا خودم و شورم برم می شه روزی پنج تومن ماهی ١٥٠ تومن تازه ر ماسک بر دو ساعته
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
اخه اون ماسک ها که ب درد نمی خوره اصلا جلو ویروس نمی گیره که پس اخبار نمی بینید عکسش همه ا بود که هر ماسکی چه قد جلوی ویرو می گیره پارچه ای هیچ کاربرد نداره
عزیز جا اون ماسک ها ب درد نخوره همه جا هم اخبارش پخش شد فقط ماسک سه لایه و ماسک ان نود فایده داره مو ...
کارایی ماسک n90 برای مردم عادی زیر سوال رفته
عکس های سلبریتی های خارجی رو ببینید خیلی ها فقط یک روسری به دهن و بینیشون بستن مثل جانی دپ
سرچ کنید ببینید
و پزشک ها هم بارها اینو گفتن
برای سلامتی خودتونه هیچ آسیبی بهتون نمیزنه خدایی نکرده
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
اخه اون ماسک ها که ب درد نمی خوره اصلا جلو ویروس نمی گیره که پس اخبار نمی بینید عکسش همه ا بود که هر ...
عزیزم این صحبت مال دو سه ماه پیش بود
الان انقد اوضاع خرابه که میگن هر مدل ماسکی دارید استفاده کنید! این دفعه تلویزیون رو با دقت بیشتری ببین، خودشون در میان برنامه ها آموزش دوخت ماسک با دو تکه پارچه ۲۰*۲۰ نشون میدن