5 عدد سفیده
5 عدد زرده
یه لیوان آرد
یه لیوان شکر
یه قاشق چایخوری وانیل
یه قاشق چایخوری بگینک پودر
اول سفیده رو شروع میکنیم به زدن، یه کم که پف کرد نصف شکرو بهش اضافه میکنیم و ادامه میدیم، تا حدی میزنیم که وقتی ظرفو برمیکردونیم نریزه.
بعد زرده، وانیل و نصف دیگه شکرو توی یه ظرف جدا هم میزنیم، به مدت 15 دقیقه.
حالا همزنو میزاریم کنار.
آرد و بکینگ پودرو که سه بار الک گردیم کم کم به زرده اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم.فقط در حدی که آردمون ترکیب بشه. نه بیشتر
بعد سفیده رو به آرد و زرده اضافه میکنیم و خیلی آروم که پف سفیده مون نخوابه از کناره های ظرف با هم مخلوط میکنیم.
فقط یه نکته اینکه اکثر رسپی ها آب جوشم دارن که به زرده اضافه میکنن، ولی من چون روی لایه های کیکم شربت بار زدم دیگه آب جوش اضافه نکردم.
واسه همین وقتی آرد و زرده و شکرو مخلوط میکنیم غلظتش زیاده و یه کم سفت و چسبناک میشه و وقتی داریم سفیده رو باهاش مخلوط میکنیم یه کم بیشتر باید دقت کنیم که زیاد و محکم هم نزنیم و به آرومی اینکارو انجام بدیم.
شربت بار هم اینجوریه که نصف پیمانه آب و نصف پیمانه شکرو مخلوط میکنیم میزاریم روی گاز تا جوش بیاد
وقتی جوش اومد خاموشش میکنیم میزاریم یخچال.
موقعی که لایه های کیکو برش زدیم با فرچه یا قاشق روی لایه ها میمالیم. باید کاملا سرد شده باشه.
خامه رو هم فقط با خامه صبحانه و پودر قند درست کردم طبق رسپی ماریا قناد عزیز.
دو تا پاکت خامه رو با شش تا قاشق پودر قند مخلوط کردم به مدت سه ساعت گذاشتم فریزر و بعدش به مدت یه ربع با همزن زدم.
برای روشم گاناش درست کردم ،بعد از خامه کشی ریختم روش.
دو تا قاشق خامه صبحانه رو با دو قاشق پور کاکائو و سه قاشق شکر و یه قاشق کره مخلوط کردم گذاشتم روی گاز ، وقتی باز شد زیرشو خاموش کردم یه کم که از داغی افتاد ریختم روی کیک.
لا به لای کیکم گردو و حلقه های موز گذاشتم.