2777
2789
ادمای شوخ و جدی بگیر اما ادمای جدی رو نه  ببین فرضا که اومد بهتم علاقه مند شد رابطم شکل دادین ...

اره خب قسمت بد ماجرا اینه خودمم میدونم رفتارش تو یه سری چیزا بد بوده واسه شروع، یعنی یه حرفا و کارایی بود ک وقتی مستقیم ب یکی بگی بهش برمیخوره مثل همینی ک الان بهت کفتم...

ولی خب چیکار کنم دیگه واقعا خوشم اومده بود با اینکه میدونم اشتباه همچین علاقه‌ای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب قسمت بد ماجرا اینه خودمم میدونم رفتارش تو یه سری چیزا بد بوده واسه شروع، یعنی یه حرفا و کارای ...

ببین میدونم سخته ها ولی تو همین مرحله ی خوش اومدن متوقفش کن نزار به عشق و وابستگی بکشه اینطور که پیداس وابستگی براش بوجود نمیاد چون ادم با یکی یه ساعت حرف بزنه یه حس مسئولیت ته تهش پیدا میکنه اما این نه

خیلی ادم استرسی هستمممم خیلی زیاد واقعا داره عذابم میده سر کوچیکترین مشکل اعصابم بهم میریزه دلشوره م ...

منم ، وسواس فکری هم دارم

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

من مشکلم اینه که خانواده همسرم خیلی دخالت میکنن. مادرشوهرم فقط میخواد حرف حرف خودش باشه. خونه ای که زندگی می‌کنیم به نام پدرشوهرمه واسه همین زیاد نمیتونم چیزی بگم خدا وکیلی قبل اینم چیزی نگفتم همش گفتم پدر مادر. منو همسرم خیلی همو دوس داریم اما همش میترسم با حرفاشون کاری کنن که دیگه ببرم. همسرم پیش پدرش کار میکنه خدا وکیلی پدرشوهرم پولدار هم هست میگه ماهی 2میلیون و 700 الان شما باید سرمایه دار باشین باید حداقل خونه رو عوض میکردین و... خیلی تو مساعل مالی فشار میارن رومون. الان بعد 2سال از ازدواجمون باز هم هنوز میگن مبلایی که مامانت داده شبیه گونیه. فقط مامانت ادعاش میشه که شوهرش مهندسه و با اون جهاز دادنش. خیلی دلم شکسته 

زندگی تو ایران

عشقمه ایراان هیچ جایه دنیا ایران عزیزم نمیشه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری