2777
2789

سلام

من از صبح دل درد بدی کرفتم انگار بچه داره بدنیا میاد 

کمر درد و دل درد و درد ... دارم حالم خیلی بده چیکار کنم 

خیلی میترسممم الان من ۳۱ هفتمه 

میترسم اگه بچه بدنیا بیاد خدایی نکرده مرده بدنیا بیاد 

من کم خونی خیلییی شدیدد دارم تالاسمی هم هستم خیلییی میترسم الان چیکار کنمم

برو بیمارستان

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس دختر خاله من 7 ماه بدنیا اومد فقط چند روز تو دستگاه موند چیزی نمیشه گلم استرس نگیر

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

سلام مامانا این یه برنامست که همه بچه های هم سن بچه هاتون عضوشن ومیتونین با ماماناشون صحبت وتبادل نظر درمورد بچه هاتون کنین وسوال بپرسین...

من عضوم به نظرم خیلی خوبه 

از روی رنگ ابی میتونین نصب کنینبزنین روی این رنگ تا نصب شه

اخه الان نمیتونم برم دکتر کسی پیشم نیست  تو موقعیتی نیستم برم

زنگ بزن اورژانس😠خونسرد نباش انقد

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑